30 / 04 / 2024

Kiler GYO Halkalı projesi resmen başlıyor! ÖİB arazisine 223 konutluk yeni proje geliyor!

Kiler GYO Halkalı projesi resmen başlıyor! ÖİB arazisine 223 konutluk yeni proje geliyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Halkalı'daki yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. 352 bağımsız bölüme yer verilecek olan proje Özelleştirme İdaresi Başkanlığı arazisi üzerinde yükselecek.



Referans Pendik projesini geçtiğimiz haftalarda satışa çıkaran Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Halkalı projesine resmen başlıyor. Kiler GYO Halkalı projesi İstanbul Küçükçekmece ilçesi, Halkalı-Atakent Mah., 4. Cadde 842 Ada, 37 nolu parsel üzerinde hayata geçiriliyor.

Kiler GYO Halkalı Atakent projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. Söz konusu proje için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verildi. 

Maliyeti 340 milyon 810 bin TL olarak açıklanan Kiler GYO Halkalı projesinde 223 adet konut, 88 adet ofis ve 41 adet ticarethane yer alacak.

352 adet bağımsız bölümün bulunacağı Kiler GYO Halkalı projesi 4 blok şeklinde yükselecek. Projede yer alan A blokta 70 adet konut, B blokta 63 adet konut, C blokta 90 adet konut, D blokta 54 adet ofis, E blokta 34 adet ofis ile 41 adet ticari mağaza bulunacak.

Arsa alanı 14 bin 17 metrekare olarak açıklanan Kiler GYO Halkalı projesinde en yüksek yapı, bodrumda 3 kat, 0 kotu üzerinde zemin ile beraber 9 kat şeklinde tasarlandı. Tasarım yüksekliği 37,5 metre olarak açıklanan projede kapalı ve açık otopark, 1 adet kapalı yüzme havuzuna da yer verilecek.

İNŞAATI 18 AYDA TAMAMLANACAK

ÇED Gerekli Değildir kararı verilen Kiler GYO Halkalı projesinde, inşaatın başlamasından çevre düzenlenmesinin bitimine kadar olan toplam iş temin süresi 18 ay olarak planlandı. Söz konusu proje 2025 yılının Haziran ayında tamamlanacak.

Kiler GYO Halkalı arazinin hazırlanması ve inşaat aşamasında taşeron firma çalışanları ile beraber yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlaması bekleniyor.

Kiler GYO Halkalı projesi resmen başlıyor! ÖİB arazisine 223 konutluk yeni proje geliyor!

KİLER GYO HALKALI PROJESİ LOKASYON

Kiler GYO Halkalı projesine 140 metre mesafede Ayhan Arı Borsa İst. Meslek Lisesi, 100 metre mesafede Halkalı Futbol Stadı Futbol Tesisleri, 150 metre mesafede Tema World Eğlence Merkezi, yer alırken, projeye en yakın konut ise 70 metre mesafede yer alıyor.

Kiler GYO Halkalı projesi resmen başlıyor! ÖİB arazisine 223 konutluk yeni proje geliyor!

 

390 MİLYONA ALMIŞTI

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 2022'de gerçekleştirilen İstanbul ili Küçükçekmece ilçesi Halkalı Mahallesi 842 ada 37 parselin satışla özelleştirme ihalesine katılmış ve ihale kapsamında en yüksek teklifi vermişti.

Satış yöntemiyle özelleştirilmesine ilişkin ihalenin kazanılması sonucu 2022 yılının Ağustos ayında 390 milyon lira teklif bedeli üzerinden satın alma sözleşmesi imzalamıştı.

 

Mia Park Bornova ön talep topluyor! Yeni proje!

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka 2. etap satışta! Dev projede yüzde 10 peşinatla konut fırsatı! 

Pasifik GYO, Etiler Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek! Resmen düğmeye basıldı!


Geri Dön