GYO

Kiler GYO Kemerburgaz projesi geliyor! Yeni proje! 

Kiler GYO Kemerburgaz projesi için düğmeye bastı. Şirket bu parsellerde hayata geçirilecek olan proje için Biskon Yapı ile Müteahhitlik sözleşmesi imzalanmasına karar verdi.  jpg'/>Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Eyüpsultan Kemerburgaz arsası müteahhitlik sözleşmesine ilişkin açıklama yaptı

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Eyüpsultan Kemerburgaz arsası müteahhitlik sözleşmesine ilişkin açıklama yaptı.

 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediye Başkanlığı tarafından yapılan Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 2 ve 3 parselin arsa satış ihalelerini kazanmıştı. 

 

Kiler GYO tarafından, Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 2 ve 3 parselde hayata geçirilmesi planlanan projeye ilişkin açıklama geldi. 

Peki Kiler GYO Eyüpsultan projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kiler GYO, Eyüpsultan İlçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 Ada 2 Parsel için 341 milyon, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parselde yer alan arsa içinse 227 milyon TL teklif verdi. 

 

Kiler GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 2 ve 3 parsellerde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Biskon Yapı A.Ş. ile Müteahhitlik sözleşmesi imzalanmasına karar verildi. 

 

Kiler GYO'nun Kemerburgaz arsaları Kemerburgaz Pirinççi Yolu'na ve Mandıra Sokak'a cepheli, Özel Eyüboğlu Kemerburgaz Okulları'nın hemen yanı başında yer alıyor. Arsaların çevresinde Burgaz Evler, BAU Hazırlık Kampüsü ve Neşe Erberk Anaokulu bulunuyor. 

Kiler GYO'nun KAP açıklaması:
Şirket Yönetim Kurulu bugün tarihli toplantısında;

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 Ada 2 ve 3 Parselde gerçekleştirilecek proje için Biskon Yapı A.Ş. ile Müteahhitlik sözleşmesi imzalanmasına karar verilmiştir. 

Biskon Yapı A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu'nun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde ilişkili taraf kapsamındadır.

Nidapark Göcek ön satışta! Yeni proje!

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! Bu fırsatlar kaçmaz!

Kiler GYO Referans Beylikdüzü'yle 709 konut geliyor! Yeni proje!