GYO

Kiler GYO ÖİB'nin Halkalı'daki arsasını 390 milyon TL'ye aldı!

Kiler GYO, T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen İstanbul ili Küçükçekmece ilçesi Halkalı Mahallesi 842 ada 37 parselin satışla özelleştirme ihalesinde imzalar atıldı. İhale kapsamında en yüksek teklifi Kiler GYO vermişti.  

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul ili Küçükçekmece ilçesi Halkalı Mahallesi 842 ada 37 parselin satış ihalesine ilişkin açıklama yaptı. 

 

Kiler GYO, T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Mahallesi 842 Ada 37 Parselin satış yöntemiyle özelleştirilmesine ilişkin ihalenin kazanılması sonucu 390.000.000 TL teklif bedeli üzerinden satın alma sözleşmesi imzaladı.

Peki Kiler GYO İstanbul Küçükçekmece Halkalı Mahallesi'ndeki arsa nerede konumlanıyor? İşte detaylar...

İstanbul ili Küçükçekmece ilçesi Halkalı Mahallesi 842 ada 37 parselde konumlanan arsa, 14 bin 17 metrekare büyüklüğe sahip. Arsanın çevresinde Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Arena Park AVM, Altınbaş Üniversitesi yer alıyor. Avrupa Otoyolu'na yakın mesafede yer alan arsa, Masko ve İstoç'a da yakın konumda bulunuyor. 

Kiler GYO İstanbul Küçükçekmece Halkalı Mahallesi'ndeki arsa için 360 milyon TL teklif vermişti. Şirketin ihale sonucunun kesinleşmesinin ardından KAP'a bildirdi.

KİLER GYO KAP AÇIKLAMASI:

T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Mahallesi 842 Ada 37 Parselin satış yöntemiyle özelleştirilmesine ilişkin ihalenin kazanılması sonucu 390.000.000 TL teklif bedeli üzerinden satınalma sözleşmesi imzalanmıştır. 

Kamuoyunun bilgisine sunulur. 

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Emlak Konut GYO İstanbul Ümraniye İnkılap arsasına en yüksek teklif Kiler GYO'dan!

Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Kiler Holding halka arz fiyatı ne kadar?

Kiler GYO'dan ÖİB'in Halkalı'daki arsası için 390 milyon TL'lik teklif!