02 / 05 / 2024

Kiler GYO Referans Kartal'ın ruhsatını aldı!

Kiler GYO Referans Kartal'ın ruhsatını aldı!

KİLER GYO'nun 2015 yılı planları içinde yer alan Güneşli ve Kartal'daki projeleri için ilk adımlar atıldı. Şirket ilk adımda Referans Güneşli için ön talep toplama sürecini başlattı.



Ardından da satışlara geçti. 1 ay içerisinde konutların ve dükkânların yaklaşık yarısı sahiplerini buldu. Projenin yüzde 1 KDV avantajına ek olarak, lansman dönemine özel peşin 200 bin lira seviyesinden başlaması ve lokasyon değeri yatırımcıları cezbeden faktörler arasında yer alıyor. 


METRO İLE BİRLİKTE DEĞER KAZANDI 


Bölgede Metro'nun hizmete girmesiyle birlikte İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden biri olan Güneşli-Bağcılar'ın geleceğine inanan yatırımcılar projede yer alan 1+l'den 5+l'e farklı tipteki daireleri seçebiliyor. 161 konut ile 32 mağazanın yer aldığı projede büyüklükleri 57 ile 196 metrekare arasında değişen daire tipleri planlandı. Referans Güneşli'de. 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla konut kredisi kullanılabiliyor. 


YÜZDE 5 PEŞİNATLA EV SAHİBİ OLUN 


Yüzde 30 peşinat ve kalan kısma 36 aya kadar vade farksız şirket bünyesinde taksitlendirme imkânı sunulan projede, yüzde 5 peşinatla da ev sahibi olma imkânı sağlanıyor. Bu arada Kiler GYO, Kartal'da başlayacağı Referans Kartal projesinin ruhsatını aldı. 380 daire ile 6 adet ticari ünitenin yer alacağı Referans Kartal projesi için de yatırımcılara çağrı yapılacak. 24 ay sonra tamamlanacak olan Referans Kartal projesinde iki konut bloğu yer alacak. 


Yeni Akit


Geri Dön