Yeni Şirketler

Kılıçdaroğlu'na inat arsa satışı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kılıçdaroğlu'nun, 1.4 milyon metrekare arsanın hükümete yakın isimlere satıldığı iddiasına rağmen Belediyenin arsa  satışları devam ediyor.


CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun takibe aldığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin arsa satışlarını seçim dahi durduramadı. Bu yıl Mart ayına kadar 46 arsanın satışını gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Mart ayı boyunca her hafta ihaleye çıkarak 12 arsayı daha sattı.
Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin son yıllarda 1 milyon 363 bin metrekareyi bulan 749 taşınmazı sattığını, gerçek değerinin çok altında yapılan bu satışların büyük kısmının hükümete yakın isimlere yapıldığını iddia etti.
AYNEN DEVAM  
Belediye bu yıl Ocak ve Şubat aylarında toplam 46 arsa satışı ihalesi yaptı. Bu arsaların 17'si Kağıthane'de, 7'si Eyüp'te, 6'sı Şişli'de, 4'er tanesi Pendik ve Kartal'da, 2'şer tanesi Zeytinburnu ve Maltepe'de, 1'er tanesi de Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Bakırköy ve Fatih semtlerinde bulunuyor.
Habertürk