Magazin

Kilo vermekte zorlanıyor musunuz?

Diyet yapmak bana göre değil diyorsanız işte bu haber tam size göre… Pandemiye tam anlamıyla veda ettiğimiz şu günlerde başımız evde çalışma koşulları ve hareketsiz yaşamla birlikte aldığımız kilolarla dertte….Diyetisyenlerin kapısını çalanların çoğu verilen listelere uymakta zorlandığından şikayetçi

Peki bu süreçte alınan kiloları hiçbir şekilde veremediğinizi ve diyet yapmakta zorlandığınızı mı düşünüyorsunuz.Diyetisyenlerin kapısını çalanların çoğu verilen listelere uymakta zorlandığından şikayetçi.Tıp dünyasında bu konu ile ilgili önemli adımlar atıldı ve bizler de bu konuyu dikkate aldık
Peki hızlı ve kalıcı kilo vermek için neler yapmalıyız.Bu sorunun cevabını sizler için araştırdık…. 

Öncelikle sağlıklı ve bilinen yöntemlerin bir kaçı şöyle…

Şok diyetlerden kesinle uzak durun!

Çok düşük kalorili diyetler bağışıklık sistemimizi olumsuz yönde etkileyip hastalıklara ve kas kaybına davetiye çıkarıyor.Aç kalmadan düzenli beslenerek kilolarınıza veda edebilirsiniz.
Düzenli su tüketimi de vücudun günlük su ihtiyacını karşılayarak vücudunuzu yağlardan arındırıp kilo verebilirsiniz.Günde en az 3LT su tüketerek kilo vermenizi hızlandırmanızın yanısıra cildinize de faydalı olacaktır.
Spor ve egzersizi hayatınıza dahil etmek metabolizmanız için oldukça faydalı olacaktır.

Geceleri mutfaktan uzak durun


Akşamları saat 19 dan sonra metabolizmanın en az çalıştığı saatler olarak bilinmektedir.Özellikle gece yatmadan önce tüketilen yiyecekler kilo vermenizi engelleyen en önemli faktörlerdendir.

Yine de kilo veremiyorum işhatıma engel olamıyorum diyorsanız. Sizler için de günümüz teknolojisi ile sağlıklı ve ameliyatsız kilo vermenin en etkili yöntemini bulduk…

Mide Balonu hiçbir cerrahi müdahale olmadan fazla kilolarınıza kısa sürede elveda diyerek eski formunuza kavuşabilirsiniz.

Peki mide balonu tedavisi nasıl uygulanır?

Mide Balonu  ile herhangi bir  cerrahi müdahaleye gerek duymadan yutulur ve midenizde şişerek yer kaplar. Bu şekilde tok hissetmenizi sağlayarak sağlıklı bir şekilde kilo vermenize destek olur. Gün boyunca tüketilen yiyeceklerin azalmasını sağlar. Daha hızlı ve rahat bir şekilde kilo verirsiniz.
16* haftada vücut ağırlığınızı ortalama 10 - 15% oranında azaltabilirsiniz. Mide Balonu ve Zayıflama Programı ile kilonuz da hayatınız da kontrol altında!Mide balonu ile açlık hissetmeden kilo verin, daha az çaba ile daha iyi sonuçlar elde edin.

Hem de ameliyatsız, endoskopisiz!
Nasıl Uygulanır?

Mide Balonu'nu, anestezi veya endoskopiye ihtiyaç duymadan Sağlık Uzmanlarımızın rehberliğinde küçük hap şeklinde yutulur *. Mide balonu midenizi kaplayacak şekilde şişirilir ve doktor tarafından kontrol edilir. Tüm prosedür baştan sona yaklaşık 15 dakika sürer. Midenizde yaklaşık 16 hafta kalır.