Genel

Kınaş İnşaat uluslararası marka olmayı hedefliyor!

25 yıldır faaliyet gösteren Kayserili Kınaş İnşaat, bünyesindeki ASO mimarlık adlı   şirketle sektöre proje hizmetleri de veriyor. Firma, Gevhemesibe Sağlık Hizmetleri adlı radyo terapi merkeziyle de sağlık sektöründe faaliyet gösteriyor  

Kınaş inşaat, konut sektöründe 25 yıldır faaliyet gösteren Kayseri'nin önemli markalarından biri. Firma, bünyesindeki ASO mimarlık adlı şirketle sektöre proje hizmetleri de veriyor. Diğer taraftan firma, sağlık sektöründe de Gevhemesibe Sağlık Hizmetleri olarak kurduğu radyo terapi merkeziyle çalışmalarını sürdürüyor.

HEDEF GLOBAL MARKA OLMAK
Kınaş İnşaat Satış Pazarlama Koordinatörü Muzaffer Kahraman, 'Kayseri'de marka değerimiz çok yüksek ama bizim asıl hedefimiz kısa vadede ulusal saygın kalıcı bir marka olmak ve orta vadede de uluslar arası bir marka haline gelmektir' dedi.

Fonksiyonel, kullanışlı, konforlu ve kaliteli konutlar ürettiklerini belirten Kahraman, otel konforundaki bu konutlardaki sosyal yaşam alanlarının müşterilerin beğenisini topladığını söyledi. Ürettikleri konutlara 2 yıl ücretsiz satış sonrası hizmet verdiklerini kaydeden Kahraman, 'Yeni başladığımız projelerin çoğunu ilk lansman sürecinde kısa sürede satıyoruz. Teslime zaten o projede satılacak daire kalmıyor. Satışlarımızda pazarlıkları tamamen bitirdik. Müşterilerimiz güvenerek ve inanarak kandınlmadığım bilerek ürünlerini listemizde belirlediğimiz makul fiyatlardan herhangi bir iskonto olmaksızın satın alıyorlar. Ağırlıklı olarak orta ve lüks gelir grubuna hitabeden ürünler yapıyoruz ama ürün sepetimizin içerisinde alt gelir grubuna da hitap eden ürünlerimizde mevcut' diye konuştu.

2010 yılım satış hedeflerinin çok üstünde tamamladıklarını belirten Kahramaft, buradan cesaretle 2011 için büyük satış hedefleri belirlediklerini, şžubat ayı sonu ile bu hedeflerini de katladıklarını söyledi.

ANKETLER YÖN VERİYOR
Üretecekleri projeleri müşteri anketleriyle ölçtüklerini anlatan Kahraman, 'Kayseri'de dokuz İstanbul'da yeni açtığımız onuncu ofis ile hizmet veriyoruz. İstanbul'da henüz projeye başlamadığımız halde yoğun mail ve telefon trafiği yaşıyoruz. İstanbul'da başlayacağımız konutlar için çalışmalarımıza devam ediyoruz' dedi.
Yenişafak