30 / 04 / 2024

Kipa, Marmaris'te ikinci mağazasını açtı!

Kipa, Marmaris'te ikinci mağazasını açtı!

Kipa perakende zinciri, Marmaris 'te büyüyor. Marmaris-Beldibi 'ndeki süpermarket formatındaki yeni mağazasını hizmete sokan Kipa, ürün çeşitlerini Marmaris 'in turistik özelliklerini de uygun olarak seçti. Sırada iki mağaza daha var



2011 yılı sonuna kadar 25 mağaza daha açacağını İstanbul 'da Haziran ayında yapılan bir basın toplantısıyla duyuran Kipa, büyüme adımlarını Marmaris 'te ikinci mağazayı açarak sürdürüyor. 25 Ağustos 2011 'de hizmete giren mağazada 29 kişi çalışıyor. Süpermarket formatındaki Kipa Beldibi mağazasının 725 m2 ' lik satış alanında 6500 çeşit ürün satışa sunuldu. Taze Gıda, Unlu Mamüller ve Balık reyonlarının yanı sıra bölgenin turistik olması göz önüne alınarak yazlık ürünler de raflardaki yerini aldı.

Kipa Marmaris 'te İki Mağaza Daha Açacak

Bölgedeki yoğun ilgiden son derece mutlu olduklarını belirten Tesco Kipa Küçük Format Operasyon Direktörü Suat Demirel, konuyla ilgili “Marmaris 'teki ikinci mağazamızı büyük bir mutluluk ve güvenle açtık. Buranın potansiyeline çok inanıyoruz. Gerek yerli gerekse tatil amaçlı ziyaretçilerden aldığımız yoğun talepleri değerlendirmeye devam edeceğiz ” diye konuştu.


Geri Dön