29 / 04 / 2024

KİPTAŞ 5. Levent lansman fiyatları!

KİPTAŞ 5. Levent lansman fiyatları!

Firma: Torunlar GYO

Proje: 5. Levent

KİPTAŞ 5. Levent lansman fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta bulunan projede banka kredisi yapılan ödemelerde, yüzde 0,83 faiz oranıyla konut sahibi olabilmek mümkün.



Torunlar  5. Levent  Konutları 516 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


TEM otoyolu üzerinde olan 5. Levent Alibeyköy ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel firma bünyesinde 24 ay 0 faiz imkanı ile ödeniyor. Proje KİPTAŞ ve  Torunlar GYO  imzası taşıyor.


Bugün satışa sunulan KİPTAŞ 5. Levent lansman fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Proje 1 milyar 800 milyon TL  yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.


5. Levent KİPTAŞ Evleri SPA merkezi, gölet, festival meydanı, açık hava sineması, amfi tiyatro, doğal tarım alanı, yansıma havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi sosyal donatı alanlarından oluşuyor. 


Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre, Levent ve Maslak'a 7 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre mesafede, Eyüp - Alibeyköy lokasyonunda yükseliyor. Proje 4 bin 64 adet daireden meydana geliyor. 


KİPTAŞ 5. Levent lansman fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Projede konutların yanı sıra Levent Çarşı, 4 bin metrekare cadde konseptinde ticari ünite, 2 okul, üniversite eğitim alanı, 2 cami ve 50 dönümlük bir de koru alanı da bulunuyor.


Torunlar 5. Levent satış ofisi 

Tel:  0212 600 14 00 

Web: www.5levent.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön