KİPTAŞ

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede? KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi!

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... Mega kent İstanbul'un Beylikdüzü, Eyüpsultan, Pendik ve Tuzla ilçelerindeki yatırımları sürdüren KİPTAŞ şimdi de Beşiktaş projesi için düğmeye bastı

Beylikdüzü Gürpınar'daki Kırlangıç Evler projesi için geçtiğimiz Mart ayında düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ hayata geçirdiği projelerin inşaat çalışmalarına da devam ediyor. 

Mega kent İstanbul'un Beylikdüzü, Eyüpsultan, Pendik ve Tuzla ilçelerindeki yatırımları sürdüren KİPTAŞ şimdi de Beşiktaş projesi için düğmeye bastı.

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projesi Beşiktaş Karanfilköy’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek. Projenin uzlaşma ofisi bugün itibariyle resmen hizmete açıldı.

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilmesi planlanan  KİPTAŞ Karanfilköy projesine hak sahipleri ile anlaşıldıktan sonra start verilecek.

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede? 
KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede sorusuna yanıt olarak Etiler ve Akat mahallelerinin kuzeyinde, TEM Otoyolu’nun kenarında yer alıyor yanıtını verebiliriz.

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi!
KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi henüz belli olmadı. KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Web: http://www.kiptas.istanbul/
 

KİPTAŞ'tan ev almak isteyen İstanbullular dikkat! Yeni proje için düğmeye basıldı!

KİPTAŞ'tan ev almak isteyenler dikkat! KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de son dakika! Kırlangıç Evler satışa çıkacak mı?

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum! Ev almak isteyenler dikkat!