27 / 04 / 2024

KİPTAŞ Beykoz projesinde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

KİPTAŞ Beykoz projesinde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlanırken, Beykoz projesi ile ilgili de bir son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama...



Yeni kentsel dönüşüm projeleri için start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlanmıştı.

Dönüşüm projelerini hız kesmeden sürdüren ve Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkaran İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, şimdi de Beykoz projesine başlıyor. 

KİPTAŞ'ın merakla beklenen Beykoz projesi de, Sarıyer ve Bakırköy'deki gibi kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek.

Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için geçtiğimiz günlerde sahaya inen KİPTAŞ çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor.

Merakla beklenen proje ile ilgili olarak resmi X hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden bir son dakika açıklaması yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Beykoz Çiğdem Mahallesi ile kentsel dönüşüme hazırlandıklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı: "Uzun yıllar boyunca mülkiyet hakkı olmadan, deprem dirençsiz konutlarda yaşam süren vatandaşlarımız için çözüm ürettik. Saha tespitlerimizi tamamladıktan sonra, görüşme ve uzlaşma aşamasına geçeceğiz."

Ali Kurt'un açıklaması şu şekilde:

Beykoz Çiğdem Mahallesi ile kentsel dönüşüme hazırlanıyoruz.

Uzun yıllar boyunca mülkiyet hakkı olmadan, deprem dirençsiz konutlarda yaşam süren vatandaşlarımız için çözüm ürettik. Saha tespitlerimizi tamamladıktan sonra, görüşme ve uzlaşma aşamasına geçeceğiz.



CADDE BAKIRKÖY'ÜN TEMELİ GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ATILDI

Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkaran KİPTAŞ, projenin temelini de geçtiğimiz günlerde atmıştı.

Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan KİPTAŞ Cadde Bakırköy 2 etap olarak inşa ediliyor. Söz konusu projenin ilk etabında 8 blok bulunuyor.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy kapsamında yer alan daireler  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İlk etabında 96 adet konutun yer alacağı projeyi  Nuhoğlu Grup'un inşa ediyor.

6 katlı bloklara yer verilen  KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesinde; Spor salonu, sauna, yeşil alanlar, 2 katlı kapalı otopark, çocuk oyun alanı, açık yüzme havuzu, spor salonu mevcut.

KİPTAŞ'tan bir teslim müjdesi daha! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı!

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta anahtar teslimi yapıldı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

 


Geri Dön