Proje Güncel

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat! KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki 505 adet konut ve 20 adet ticari ünitenin yer aldığı KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?KİPTAŞ'ın yeni projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Gürpınar'da yer alacak

İstanbullular için yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı.

KİPTAŞ'ın yeni projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Gürpınar'da yer alacak. Peki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat bilgisi belli oldu mu? KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar? gibi soruların yanıtları hakkında bilgi vermeden önce proje ile ilgili bazı detaylara değinelim.

342 milyon 204 bin TL'ye mal olacak

KİPTAŞ Beylikdüzü projesi 342 milyon 204 bin TL'ye mal olacak. Detayların tam olarak netleştiği proje İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi 0 ada 4185 parsel üzerinde inşa edilecek.

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek KİPTAŞ Beylikdüzü projesi 16 bin 110 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilirken, projenin inşaat alanı da 83 bin 464 metrekare şeklinde belirlendi.

Peki KİPTAŞ Beylikdüzü projesi ne zaman tamamlanacak? Projede hangi tip konut tiplerine yer verilecek? İşte detaylar...

505 adet konut ve 20 adet ticari alanın yer aldığı Gürpınar KİPTAŞ projesinde B1, B2, B3, C1 ve C2 bloklar konut olarak dizayn edilirken, projede yer alan A1, A2, B4, C3 ve C4 bloklarda ise ticari alanlar bulunacak.

KİPTAŞ Gürpınar projesinde yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanırken proje kapsamında yer alan tüm bloklar bodrum katlar hariç olmak üzere zemin kat + 7 normal kat + çatı katı olarak dizayn edildi.

Beylikdüzü KİPTAŞ projesinde yer alan blokların oturum alanının 6 bin 360 metrekare olarak belirlendi. Proje kapsamında açık otoparklar, kameriye, çocuk oyun parkı, yaya yolu yer alacak.

24 ay içerisinde tamamlanacak

4 bin 200 metrekarelik yeşil alan ve 5 bin 546 metrekare peyzaj alanıyla dikkat çeken Beylikdüzü KİPTAŞ'ta 505 araçlık otopark da mevcut. İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren projenin 24 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat! KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?
KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat bilgisi henüz belli olmadı. KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

İstanbulluların merakla beklediği KİPTAŞ Gürpınar projesine en yakın hastane 780 metre mesafede yer alan Gürpınar Hastanesi, en yakın okul 300 metre mesafede yer alan Aşık Veysel  Güzel Sanatlar Lisesi. Proje E-80 karayoluna 8,6 kilometre, Atatürk Havaalanı proje sahasına 16,5 kilometre, E-5 karayoluna 3,8 kilometre mesafede yer alıyor.

Web: https://www.kiptas.istanbul/

KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda 5 ay erken teslim müjdesi!