28 / 04 / 2024

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? 



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi için geçtiğimiz aylarda düğmeye basmıştı. Kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilecek olan proje Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

İncirli Caddesi üzerinde hayata geçirilecek olan KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesi 2 etap olarak planlandı. Satışların geçtiğimiz Kasım ayında başladığı projenin ilk etabında 8 blok yer alıyor.

1. etabında 96 adet konutun yer aldığı KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar mevcut.

Blokların 6 katlı şekilde tasarlandığı KİPTAŞ Cadde Bakırköy, Nuhoğlu Grup tarafından inşa edilecek.

Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? İşte Ali Kurt tarafından yapılan o paylaşım...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi X hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı paylaşımda "Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki konutların temelini bu hafta atıyoruz.

Sahada son kontrolleri teknik ekibimizle gerçekleştirdik. Yapım çalışmalarına başlamak için hazırız. Hak sahiplerimize çok güzel bir yaşam alanı inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Merakla beklenen KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesinde; Yeşil alanlar, sauna, 2 katlı kapalı otopark, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor salonu,  bulunuyor.

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? Ali Kurt'un paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

"Cadde ismi yakışmamış"


KİPTAŞ CADDE BAKIRKÖY NEREDE? 


KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesi; Yenikapı İDO Merkez Feribot İskelesi'ne 8 dakika, Halkalı - Gebze  Marmaray  Hattı Metro Durağı'na 3 dakika, Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 5 dakika, metro ve metrobüse 5 dakika, Avrasya Tüneli'ne 12 dakika, Capacity AVM'ye 8 dakika, Carousel AVM'ye 8 dakika,  Dünya Göz Hastanesi'ne 10 dakika, Özel Acıbadem Hastanesi'ne 10 dakika Ataköy Marina'ya 8 dakika, Bakırköy İDO'ya 8 dakika, Aqua Florya ve İstanbul Akvaryum'a 10 dakika mesafede yer alıyor.

Web: https://www.caddebakirkoy.com/
Telefon: 444 5 299
 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor!

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi!

KİPTAŞ'tan yüzde 15 peşinatla konut fırsatı! İstanbullular dikkat!

 


Geri Dön