KİPTAŞ

Kiptaş Çatalca Konutları satışa çıktı! 139 bin 750 TL'ye!

Kiptaş Çatalca Konutları 139 bin 750 TL fiyatlarla satışa sunuldu. 6 katlı 180 blok olarak planlanan Kiptaş Çatalca Konutları projesinde 20 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor. İşte detaylar...


6 katlı 180 blok olarak tasarlanan Kiptaş Çatalca Konutları projesinde 83 ve 85 metrekare daire seçenekleri sunuluyor. Projede dairelerin net alanı 63,87 metrekare ve 65,33 metrekare. 2 bin 138 konutluk planlanan proje 24 ayda teslim edilecek. 


Kura Yok

Kiptaş Çatalca Konutları'nda başvurular konut sayısı ile sınırlı. Kiptaş Çatalca Konutları projesi, Çatalca'nın en üst tepesinde Rüzgar Gülü Santrali'ne yakın bir noktada inşa ediliyor. Kiptaş Çatalca Konutları projesinde daireler Büyükçekmece Gölü ve deniz manzarasına sahip olacak.


www.kiptas.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com




Haber Büyükçekmece Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Yalnızca evi olmayanların yararlanabileceği Kiptaş evlerinde taksitlendirme seçenekleri bulunuyor. İstanbul'un bir çok bölgesinde mahalleler kurmuş olan Kiptaş, büyük bir projeye daha imza atıyor. Kiptaş, yüzölçümü bakımından İstanbul'un en büyük ilçesi olan Çatalca'da toplu konut atağı başlatıyor. 83 ve 85 metrekare büyüklüğün deki toplam 2 bin 138 2 +1 dairenin yer alacağı Kiptaş Çatalca Konutlarında fiyatlar 139 bin 750 TL. Daire almak isteyenler 20 bin TL peşinat ve 19 bin 750 TL'lik ara ödeme ile 100 bin TL'lik bölümü ister banka kredisi ile 120 ay isterlerse 24 ay Kiptaş bünyesinde taksitlendirilebiliyor. 

Her daireye 1 adet açık otoparkın ayrıldığı sitede geniş yeşil alanlar ve çocuk parkları bulunuyor. 2 adet caminin yer alacağı Çatalca Konutlarında 34 derslikli bir de okul bulunuyor. Yalnızca T.C. vatandaşlarına açık olan kampanya kapsamında daire sahibi olmak isteyenlerin evinin bulunmaması gerekiyor. Ayrıca alıcının konutları ikamet amacıyla satın alındığını, teslime müteakip konuta taşınacağını, resmi ikametgah adresini Çatalca konutlarına taşıyacağını taahhüt etmesi gerekiyor. 



Büyükçekmece Gazetesi