28 / 04 / 2024

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika paylaşımı geldi!

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika paylaşımı geldi!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o paylaşım...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'taki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm projemiz olan Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri, yaklaşık 800 vatandaşımız için eski mahallelerinde yeni bir başlangıç olacak." diyerek, "İlk etabın konforlu ve deprem dirençli evlerinde yaşam başladı. İkinci etabın itinayla süren çalışmaları da sonlanmak üzere." ifadelerini kullandı.


İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

664 KONUTLUK DÖNÜŞÜM PROJESİ 

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri projesinde toplam 664 adet konut ve 14 adet ticari birime yer veriliyor.

Söz konusu projede 3 adet 4+1 kapalı mutfak, 210 adet 3+1 kapalı mutfak, 28 adet 3+1 açık mutfak, 148 adet 2+1 kapalı mutfak, 216 adet 2+1 açık mutfak, 3 adet 1+1 kapalı mutfak, 56 adet 1+1 açık mutfak konut bulunuyor.

Farklı sosyal alanlara da yer verilen KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nde; Çocuk oyun alanları, dükkanlar, aile sağlığı merkezi, peyzaj alanları, geniş yeşil alanları, park, spor alanları, kreş ve kütüphane mevcut.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

 

 

KİPTAŞ Sarıyer projesinde yüzde 100 uzlaşı sağlandı! Vatandaştan tepki yağdı: Sarıyer depremden en son etkilenecek yer!

TOKİ ve KİPTAŞ arasında sular durulmuyor! Ali Kurt, 'TOKİ yapamadı biz yaptık' dedi o rakamı açıkladı!

KİPTAŞ'ın 2 projesinin teslimleri için geri sayım başladı!


Geri Dön