27 / 04 / 2024

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.



Marmara depreminin kapıda olduğu mega kent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarının açıkladığı projeler arasında kentsel dönüşüm projeleri de dikkat çekiyor. 

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından sıkça söz ettiren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da yine çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Ali Kurt, resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul/ üzerinden yaptığı paylaşımda kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık. Kurt açıklamasında mahalle arasındaki riskli tek yapıları da KİPTAŞ güvencesiyle dönüştürdüklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Biliyoruz ki tek bir riskli yapı, onlarca masum canın kurtulması demektir!"

Ali Kurt'un açıklaması şu şekilde:


Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık.

Mahalle arasındaki riskli tek yapıları da KİPTAŞ güvencesiyle dönüştürüyoruz. Biliyoruz ki tek bir riskli yapı, onlarca masum canın kurtulması demektir!

Çözüm: http://istanbulyenileniyor.com

 


 

Fakat Ali Kurt'un bu paylaşımında eleştiri de gecikmedi. İşte o yorum...

 

Dolar yükselişini sürdürdü, rekor tazeledi! 29 Ocak 2024 döviz fiyatları...

Ankaralı ve İzmirlilerin ev alma şansı, bir Parisliye göre daha yüksek!

En zengin yüzde 20’nin toplam gelirden aldığı pay yüzde 49,8'e yükseldi!


Geri Dön