29 / 04 / 2024

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Murat Kurum'un 650 bin konut vaadi gerçekçi değil!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Murat Kurum'un 650 bin konut vaadi gerçekçi değil!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un 650 bin konut vaadini eleştiren, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt bunun gerçekçi olmadığını söyledi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...



Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un sık sık dile getirdiği vaatlerinden bir tanesi de şehre 650 bin yeni konut inşa etmek. Çevre ve Şehircilik eski bakanı Murat Kurum hemen her mitinginde kentsel dönüşüm hızı üzerinden mevcut İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimini eleştirerek, 650 bin konut vaadi verirken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan da Murat Kurum'a eleştiri geldi.

Resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı paylaşımda 650 bin konut vaadinin gerçekçi olmadığını söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 100 bin depo konutun 250 milyar TL yatırım demek olduğunu belirtti.

Ali Kurt açıklamasında, "Sayın Kurum bakanken  TOKİ  son 5 yılda İstanbul'da sadece 8 bin 500 konut teslim edebildi! Gerçeklerden uzak vaatler ile vatandaş üzerinde algı oluşturmamak gerekiyor!" ifadelerini kullandı.


KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un açıklaması şu şekilde:

650 bin konut vaadi gerçekçi değil.

Çünkü, Sayın Kurum bakanken TOKİ son 5 yılda İstanbul'da sadece 8 bin 500 konut teslim edebildi! Gerçeklerden uzak vaatler ile vatandaş üzerinde algı oluşturmamak gerekiyor!

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

Selçuk Geçer altını çizerek uyardı! Parasını buna yatıran pişman olacak!

YESİDEF açıkladı! Özel okullara yemek ücretlerinde indirim teklifi geldi!

Adra GYO'dan Manisa'ya 708 konutluk yeni proje geliyor!


Geri Dön