27 / 04 / 2024

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt; Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü’nde yapımı süren kentsel dönüşüm projelerinin şantiyelerini ziyaret ederek bilgi aldı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt öncelikle Güngören’de temeli atılan dönüşüm projesi Güngören Doğakent Evleri şantiyesini inceledi.

Söz konusu proje ile ilgili durum değerlendirmesi yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Güngören’deki yerinde dönüşüm projesinin Doğakent Evleri’nin şantiyesinde olduklarını söyleyerek,  devam eden imalatları kontrol ettiklerini dile getirdi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "Tüm engellemelere rağmen yüzde yüz uzlaşı ile temel attığımız sahada, hak sahiplerimiz için güvenli konutlar inşa ediyoruz.” dedi.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

4 bloktan oluşan KİPTAŞ Doğakent projesinde; 1+1 açık mutfak 22 adet, 2+1 açık mutfak 58 adet, 2+1 kapalı mutfak 48 adet, 3+1 kapalı mutfak 22 adet olmak üzere toplam 150 konut ve 14 ticari birim yer alıyor. 

Teknik ekip ile ziyaretlerini yapan Ali Kurt’un ikinci durağı; 250 bağımsız birimden meydana gelen kentsel dönüşüm projesi Bağcılar Kiraz Evler şantiyesi oldu. Projenin ilerleyişi ile ilgili son dakika detaylarını alan Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı Mahallesi’nde İstanbul Yenileniyor modeli ile dönüştürdüklerini söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projelerinin hızla ilerlediklerini söyleyerek, sahada teknik ekibimizle imalatları kontrol ettiklerini ve hak sahiplerimize depreme dayanıklı evlerini teslim etmek için özveriyle ile çalıştıklarını söyledi.

4 bloktan oluşan Kiraz Evler projesinde ; 164 adet 3+1, 43 adet 2+1 kapalı mutfak, 39 adet 2+1 kapalı mutfak, 3 adet 1+1 açık mutfak ve 1 adet 1+1 kapalı mutfak olmak üzere toplam 250 adet daire yer alıyor.


Geri Dön