Kent Haberleri

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt öncelikle Güngören’de temeli atılan dönüşüm projesi Güngören Doğakent Evleri şantiyesini inceledi

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt; Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü’nde yapımı süren kentsel dönüşüm projelerinin şantiyelerini ziyaret ederek bilgi aldı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt öncelikle Güngören’de temeli atılan dönüşüm projesi Güngören Doğakent Evleri şantiyesini inceledi.

Söz konusu proje ile ilgili durum değerlendirmesi yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Güngören’deki yerinde dönüşüm projesinin Doğakent Evleri’nin şantiyesinde olduklarını söyleyerek,  devam eden imalatları kontrol ettiklerini dile getirdi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "Tüm engellemelere rağmen yüzde yüz uzlaşı ile temel attığımız sahada, hak sahiplerimiz için güvenli konutlar inşa ediyoruz.” dedi.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne?

KİPTAŞ Meydan Evler daire belirleme kuraları 8 Ekim'de çekilecek!

KİPTAŞ 18 taksitle 19 dükkan satacak! 430 bin TL'den başlayan fiyatlarla!