21 / 06 / 2024

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde ön teslimler başlıyor! Tarih verildi!

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde ön teslimler başlıyor! Tarih verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri için son dakika müjdesi geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda projede ön teslimlerin 23 Mayıs itibarıyla başladığını belirtti.



Megakent İstanbul'da başlattığı kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın bir yeni projesi için daha teslim müjdesi geldi.

KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm projeleri kapsamında hayata geçirdiği Doğakent Evleri'ndeki son durum da pek çok kişi tarafından merak edilirken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden beklenen müjdeyi verdi.

Ali Kurt açıklamasında "Güngören Doğakent Evleri projemizde sona geldik! Hak sahiplerimizin evlerine taşınmadan önceki kontrolleri için 23 Mayıs Perşembe itibarıyla ön teslime başlıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımı şu şekilde:


Güngören Doğakent Evleri projemizde sona geldik!

Hak sahiplerimizin evlerine taşınmadan önceki kontrolleri için 23 Mayıs Perşembe itibarıyla ön teslime başlıyoruz. 

Hayırlı, uğurlu olsun.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımına şu yorumlar geldi:

150 KONUTLUK DÖNÜŞÜM PROJESİ

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri projesi 4 blok şeklinde inşa edildi. Güngören Doğakent Evleri projesinde 1+1 açık mutfak 22 adet, 2+1 açık mutfak 58 adet, 2+1 kapalı mutfak 48 adet, 3+1 kapalı mutfak 22 adet olacak şekilde toplam 150 konut ve 14 ticari birim  bulunuyor.

Farklı sosyal alanlara yer verilen Doğakent Evleri'nde; Spor alanları, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, dükkanlar, sosyal tesis ve donatı alanları ve de kapalı otopark mevcut.

 

Taşıt kredisinde güncel faiz oranları nasıl oldu? 400 bin TL'nin güncel geri ödemesi ne kadar?

2 milyon TL'nin güncel aylık faizi ne kadar? 

Kiracıların başı emlakçılarla dertte! Eski ev sahibi referansı olmayana ev yok! 


Geri Dön