KİPTAŞ

KİPTAŞ Hadımköy 3. etap daire belirleme kuraları çekiliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan Hadımköy 3.Etap Konutları 1.544 adet 2+1 dairelerin kura çekilişleri 4 Haziran'da gerçekleşecek.


İstanbul  Büyükşehir  Belediyesi  Toplu  Konut  Projesi  kapsamında  yer  alan Hadımköy 3.Etap Konutları 1.544 adet 2+1 dairelerin kura çekilişleri 4 Haziran Cumartesi günü saat 10:00'da gerçekleşecek. 


Kura çekilişinin gerçekleşeceği adres: İkitelli Spor Kompleksi 4.Etap 1.Kısım   -  Başakşehir Devlet Hastanesi Karşısı Başakşehir /İSTANBUL


KURA ÖNCESİ VE SONRASI İŞLEMLER

1- Kura çekimi Noter huzurunda yapılacaktır.

2- Kura çekilişinin programa göre yapılabilmesi için müşterilerimiz tarafından  belirtilen saatlere riayet edilmesi gerekmektedir.

3-Her bir daire için belirlenen şerefiye bedelleri, kura çekimi sırasında hak sahiplerine bildirilecektir.

4-Kura çekimine gelen müşterimiz mutlaka nüfus cüzdanı veya kimlik yerine geçecek belgeyi yanında bulunduracaktır. Vekaleten kura çekilecek ise bu konuyla ilgili noter tasdikli vekaletname ile kimliklerini yanlarında bulunduracaklardır.

5- Kura çekimine iştirak etmeyenlerin  kuraları Noter tarafından çekilecek ve sonuçlara itiraz edilemeyecektir. Bu müşterilerimiz  kendilerine çıkan dairelerin yerlerini KİPTAŞ Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü’nden öğrenebileceklerdir.