KİPTAŞ

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinin inşaatı ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konutun yer alacağı KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projesi Beşiktaş Karanfilköy’de hayata geçirilecek

İstanbul'un Beylikdüzü, Eyüpsultan, Pendik ve Tuzla ilçelerindeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın merakla beklenen Karanfilköy projesinde çalışmalar devam ediyor.

KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projesi Beşiktaş Karanfilköy’de hayata geçirilecek. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek olan proje için uzlaşma ofisi geçtiğimiz aylarda açılmıştı.

Yıkım çalışmalarının resmen başladığı KİPTAŞ Karanfilköy projesi yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilecek. 

Peki KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinin inşaatı ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konutun yer alacağı KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

Peki KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinin inşaatı ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konutun yer alacağı KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Beşiktaş Karanfilköy'de tüm tarafların iş birliği ile başladıkları dönüşüm projesinde tahliye ve yıkımların devam ettiğini belirterek, 203 bağımsız birimin yıkımını tamamladıklarını söyledi.

KİPTAŞ'IN DEV PROJESİNİ MESA İNŞA EDECEK

KİPTAŞ'ın merakla beklenen Karanfilköy projesini Mesa Mesken inşa edecek. Evi olana ev, dükkanı olana dükkan verilmesi hedeflenen Karanfilköy projesinde 1.000'in üzerinde konut hayata geçirilmesi planlanıyor. 

Hak sahipleri ile anlaşmalar tamamlandıktan sonra temelin atılacağı KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinin ne zaman satışa çıkarılacağı henüz belli olmadı. Yıkımların yakın zamanda tamamlanması planlanan proje için yerinde dönüşüm hedefleniyor. 

Şubat ayının ortalarında temelin atılması planlanan KİPTAŞ Karanfilköy projesindeki hak sahiplerine kira yardımı da yapılacak. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt tarafından yapılan açıklamaya göre konut sahiplerine 6 bin 500 TL, ticari alan sahiplerine ise 8 bin 500 TL kira yardımı yapılacak.

Mayıs 2021'de kentsel dönüşüm alanı ilan edilmişti

25 Mayıs 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Beşiktaş’ta, Etiler’e komşu konumda bulunan ve Karanfilköy olarak bilinen alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edilmişti.

31491 Sayılı Resmi Gazete'deki göre, yaklaşık olarak 185 bin metrekareyi kapsayan kentsel dönüşüm kararıyla bölgedeki gecekondular yıkılacağı bildirilirken, bölgede yer alan ve belediyeye devredilen Hazine’ye taşınmazlar, kentsel dönüşüm ve gelişim amacına yönelik bir imar planı uygulaması yapılmadan da satılamayacaktı.

Etiler ve Akat mahallelerinin kuzeyinde, TEM Otoyolu’nun kenarında yer alan Beşiktaş Karanfilköy’de 628 bina, 623 konut birimi, 81 işyeri, bir cami, sağlık ocağı ve Beşiktaş Belediyesi’ne ait bir de garaj yer alıyor. 

KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut 334 ofislik yeni proje!

KİPTAŞ'tan ev almak isteyen İstanbullular dikkat! Yeni proje için düğmeye basıldı!

KİPTAŞ'tan Etiler'e komşu yeni proje geliyor!