27 / 04 / 2024

KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son dakika! Uzlaşı oranı yüzde 90'ı geçti!

KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son dakika! Uzlaşı oranı yüzde 90'ı geçti!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından sıkça söz ettiren KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesini de yüzde 100 uzlaşı yoluyla hayata geçirecek. Peki KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son durum ne? 



Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından sık sık söz ettiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, bir dönüşüm projesi için daha start verdi.

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek olan KİPTAŞ projeyi yüzde 100 uzlaşı yoluyla hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Peki KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un konu ile ilgili o paylaşımı...


ALİ KURT AÇIKLADI

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi X hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı açıklamada Kartal Metem Birlik Sitesi’nde olduklarını söyleyerek, İstanbul Yenileniyor sistemi ile riskli bir sitede daha kentsel dönüşüme başladıklarını belirtti. Ali Kurt paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Hak sahiplerimiz ile uzlaşı oranımız yüzde 90’ı geçti. Tahliyeler sürüyor. Hedefimiz, deprem dirençli konutların temelini yüzde 100 uzlaşı ile atmak."

Ali Kurt'un paylaşımı şu şekilde:

Kartal Metem Birlik Sitesi hak sahipleri dayanıksız binalarını yenilemek için İstanbul Yenileniyor’a başvurmuş ve geçtiğimiz aylarda da KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt ile bir araya gelmişlerdi.

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Ali Kurt'un paylaşımına gelen yorumlar...


BİR DİĞER DÖNÜŞÜM PROJESİ KIRLANGIÇ EVLER'DE TESLİMLER BAŞLIYOR

Etiler, Eyüpsultan, Kartal, Gaziosmanpaşa'daki kentsel dönüşüm projelerini sürdüren KİPTAŞ, Kırlangıç Evler projesini de bu ay içerisinde sahiplerine teslim edecek. 

Kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinde toplam 505 konut yer alıyor. Söz konusu projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 

 

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor!

Ali Kurt'tan 'KİPTAŞ, mahalle müteahhiti oldu' eleştirilerine yanıt: Yıktık, yaptık, teslim ettik!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ile 1.200 vatandaş deprem dirençli bu konutlara kavuşacak!


Geri Dön