28 / 04 / 2024

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de sona yaklaşıldı! Dev proje 2024 Şubat'ta teslim!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de sona yaklaşıldı! Dev proje 2024 Şubat'ta teslim!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri 2024 yılının Şubat ayında gerçekleştirilecek.



Yeni konut projesi yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da inşa ettiği Kırlangıç Evler projesinin teslimlerini 2024 yılının Şubat ayında gerçekleştirecek.

Mega kent İstanbul'da Eyüpsultan, Etiler, Tuzla ve Pendik’te hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren KİPTAŞ'ın Kırlangıç Evler projesinde farklı konut alternatifleri yer alıyor.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada deprem dirençli İstanbul için çalıştıklarını söyleyerek, şu ifadeleri kullandı: "Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi’ndeki Kırlangıç Evler kentsel dönüşüm projemizde, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile incelemelerde bulunduk. Hak sahiplerimiz, konforlu ve güvenli evlerine 2024 şubat sonu itibariyle kavuşacak."

KİPTAŞ Kırlangıç Evler de sona yaklaşıldı! Dev proje 2024 Şubat ta teslim!

2024 yılının Şubat ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan  KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesi deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Kırlangıç Evler projesinde toplam 505 adet konut yer alıyor.

Paylaşılan detaylara göre arsa alanı 16 bin 110 metrekare olarak açıklanan Beylikdüzü Kırlangıç Evler projesinin inşaat alanı da 83 bin 464 metrekare olarak açıklandı.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler de sona yaklaşıldı! Dev proje 2024 Şubat ta teslim!

5 BİN 546 METREKARELİK PEYZAJ ALANI

KİPTAŞ Gürpınar projesinde havuz planlanmamış olup, C1 ve C2 bloğun bodrum katlarında fitness salonuna yer verilecek. Proje kapsamında ayrıca açık otoparklar, yaya yolu, kameriye, çocuk oyun parkı bulunacak.

5 bin 546 metrekare peyzaj alanına sahip KİPTAŞ Gürpınar projesinde 4 bin 200 metrekarelik yeşil alana yer verilecek. Projede ayrıca 90 adet açık ve 415 adet kapalı olmak üzere toplam 505 araçlık otopark da mevcut.

KİPTAŞ KIRLANGIÇ EVLER NEREDE? 

KİPTAŞ Gürpınar projesine en yakın okul 300 metre mesafede yer alan Aşık Veysel  Güzel Sanatlar Lisesi olarak belirtilirken, en yakın hastane ise 780 metre mesafede yer alan Gürpınar Hastanesi olarak belirtildi.

KİPTAŞ Beylikdüzü Kırlangıç Evler projesinin E-80 karayoluna mesafesi 8,6 kilometre, E-5 karayoluna mesafesi 3,8 kilometre, Atatürk Havaalanı proje sahasına mesafesi 16,5 kilometre. 
 

Web: https://kirlangicevler.com

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler Mart 2024'te teslim!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm planlanırken İBB'yi masadan uzak tutmak yanlıştır!

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!


Geri Dön