KİPTAŞ

KİPTAŞ Küçükçekmece projesinde son dakika! Özfeza Sitesi’nde hak sahiplerinden daireleri teslim alınıyor!

Yeni projeler için start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ’ın Küçükçekmece projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. KİPTAŞ Genel Müdür Ali Kurt, yaptığı paylaşımda Özfeza Sitesi E Blok'ta hak sahiplerinden dairelerini teslim almaya başladıklarını söyledi.


Mega kent İstanbul’daki kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Kartal’daki Metem Birlik Sitesi’nin temelini geçtiğimiz günlerde atan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni projesi için düğmeye bastı.

KİPTAŞ'ın yeni projesi İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece’de yükselecek. Söz konusu proje kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilecek.


Yüzde 78 uzlaşı sağlanan KİPTAŞ Küçükçekmece projesi için uzlaşı hedefi yüzde 100 şeklinde açıklandı.



HAK SAHİPLERİNDEN DAİRELERİ TESLİM ALINIYOR


KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi X hesabı https://x.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı paylaşımda Küçükçekmece Belediyesi  ile iş birliği içinde yenileyeceğimiz Özfeza Sitesi E Blok'ta hak sahiplerinden dairelerini teslim almaya başladıklarını belirterek, “Hak sahiplerinin güven dolu sözleri bizim en büyük motivasyonumuz... Bu riskli yapıları da kısa sürede yenileyeceğiz!" İfadelerini kullandı.


KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’un paylaşımı şu şekilde:

"KİPTAŞ'a güveniyoruz" Küçükçekmece Belediyesi  ile iş birliği içinde yenileyeceğimiz Özfeza Sitesi E Blok'ta hak sahiplerinden dairelerini teslim almaya başladık.

Hak sahiplerinin güven dolu sözleri bizim en büyük motivasyonumuz...

Bu riskli yapıları da kısa sürede yenileyeceğiz!

İlan Doğrulama Sistemi öncesinde sahte ilanlara dikkat! Konutu mutlaka yerinde inceleyin!

Kiracılık, yüzyılın yatırımı oldu! 

Deprem bölgesinde 2 bin 700 TL’yi gören hazır beton fiyatları 2 bin 400 TL’ye geriledi!