27 / 04 / 2024

KİPTAŞ Meydan Evler ve Aydınlık Evler taksitle dükkan satışı detayları!

KİPTAŞ Meydan Evler ve Aydınlık Evler taksitle dükkan satışı detayları!

İBB iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler projelerinde yer alan 19 adet dükkanı taksitle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...



İBB iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler sosyal konut projelerinde yer alan toplam 19 cadde dükkanını satışa çıkaracak.

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen KİPTAŞ 9. Gayrimenkul Müzayedesi'nin portföyünde sadece yeni dönemde temeli atılan ve yapımı süren Meydan Evler ve Aydınlık Evler projelerinin dükkanları yer alıyor. Tamamlanma aşamasına gelen ve toplamda 9 cadde dükkanın satışa çıkarılacağı KİPTAŞ Meydan Evler projesinin çok yakında daire belirleme kuralarının çekilmesi ve teslim takviminin de açıklanması planlanıyor. 

KİPTAŞ Meydan Evler ve Aydınlık Evler taksitle dükkan satışı detayları!

KİPTAŞ'ın resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, dünyanın her yerinden online katılım gerçekleştirilebilecek olan müzayede, 12 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’de KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda başlayacak ve tek oturum olarak gerçekleştirilecek. Yine verilen detaylara göre, katılımcılar ayrıca www.kiptas.istanbul internet sitesi üzerinden canlı yayınlanacak açık artırmaya online şekilde de teklifler verebilecek.

Saat 14.00’te başlayacak olan KİPTAŞ müzayedesi ilk kez bir sosyal konut projesinde kullanılan Gri Su Geri Kazanım sistemiyle ön plana çıkan ve tamamlanma aşamasında olan sosyal konut projesi Tuzla Meydan Evler’de 9 cadde dükkân ile ülkemizde metrekare birim fiyatı olarak dönemin en ucuz sosyal konut projesi olarak dikkat çeken Tuzla Aydınlık Evler’de 10 cadde dükkân olmak üzere toplam 19 cadde dükkan taksitle satılacak.


Geri Dön