20 / 07 / 2024

KİPTAŞ Mihmandar Projesi teslim edildi!

KİPTAŞ Mihmandar Projesi teslim edildi!

Toplamda 65 konut, 10 ticari birim, kreş, aşevi ve sosyal tesisten oluşan ve 4 kapı 40 makam" öğretisinden yola çıkılarak dizayn edilen KİPTAŞ Hacıbektaş Mihmandar Projesi teslim edildi.




Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde hayata geçirilen ve teslimleri merakla beklenen KİPTAŞ Hacıbektaş Mihmandar Projesi'nin teslim törenine katılım sağladı. 

"4 kapı 40 makam" öğretisinden yola çıkılarak dizayn edilen 65 konut, 10 ticari birim, kreş, aşevi ve sosyal tesisten meydana gelen KİPTAŞ Hacıbektaş Mihmandar Projesi'nin teslim töreninde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hacı Bektaş Veli'nin ruhu, felsefesi ve hayata bakış açısının kendisini heyecanlandırdığını dile getirdi.

Açıklamasında Hacı Bektaş Veli'nin insanları birbirlerine bağlayan olağanüstü bir değer olduğunu dile getiren İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ilçeye hizmet kazandırmanın gururunu yaşadığını söyledi.

KİPTAŞ Mihmandar Projesi teslim edildi!

Mevlana ve Hacı Bektaş Veli gibi isimlerin olduğu yere hizmet etmenin insanlığa hizmet etmek anlamına geldiğini kaydeden Ekrem İmamoğlu, anlam yüklü bir projenin hayata geçişine tanıklık ettiklerine değindi.

İBB Başkanı olduktan sonra yaptıkları çalışmalar hakkında da önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Şimdi Nevşehir'deyiz, Hacıbektaş'tayız. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı görevini de teslim aldık. Biz bu görevi teslim almış olduğumuz andan itibaren de Türkiye'de yerel demokrasinin hakkını, hukukunu korumak, vatandaşlarımızın yereldeki hakkını, hukukunu koruma konusunda da çok özenli davranmayı sürdüreceğimizi ve hizmetlerimizi bu yönüyle bütün Türkiye'ye sunmaya devam edeceğimizi de belirtmek isterim."

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da merakla beklenen teslim töreninde yaptığı açıklamada söz konusu bölgenin manevi kültürünün manevi öğelere yansıtıldığı projesinin, mimarisiyle bulunduğu coğrafyanın gelecekteki şehircilik anlayışına yön vereceğini dile getirdi.

Söz konusu projenin 65 konut, 10 ticari birim olacak şekilde toplam 75 bağımsız birim ile kreş, aşevi ve sosyal tesisten oluştuğunu ve yatırım değerinin de 200 milyon Türk Lirası olduğunu kaydeden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projede birçok çevreci özelliğin yer aldığını söyledi.

Tiny House ve Hobi Bahçeleri nasıl olmalı? Arsa seçerken neye dikkat edilmeli?

A101'in yepyeni aktüel kataloğunda deterjan ve peynir indirime girdi! Meyve sebzede de yüzde 33 indirim var! 

Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiriyor! Kiracı sorununun temel nedeni: Yargılamaların uzun sürmesi!


Geri Dön