28 / 04 / 2024

KİPTAŞ, Sarıyer'de dönüşüme giriyor!

KİPTAŞ, Sarıyer'de dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Sarıyer'de kentsel dönüşüme giriyor. Yüzde 100 ön uzlaşı sağlanan KİPTAŞ Sarıyer projesi için hak sahipleri, sözleşmeleri imzalamaya başladı.



Cadde Bakırköy projesinin geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni projesi için düğmeye bastı.

KİPTAŞ'ın yeni projesi İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de hayata geçirilecek. Söz konusu proje kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilecek.

Yüzde 100 ön uzlaşı sağlanan KİPTAŞ Sarıyer projesi için hak sahipleri, sözleşmeleri imzalamaya başladı.

KİPTAŞ, Sarıyer de dönüşüme giriyor!

KİPTAŞ GENEL MÜDÜRÜ ALİ KURT AÇIKLADI

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada örnek bir uzlaşıyla, yeni bir projeye başlayacaklarını belirterek, "Sarıyer ilçemizde yer alan 16 farklı parsel, kentsel dönüşüm için birleşip KİPTAŞ ile güvenli bir geleceğe adım atıyor. Yüzde 100 ön uzlaşı sağladığımız hak sahiplerimiz, sözleşmeleri imzalamaya başladı." dedi.

KİPTAŞ, Sarıyer de dönüşüme giriyor!

CADDE BAKIRKÖY PROJESİNDE SATIŞLAR BAŞLADI

KİPTAŞ'ın yeni projesi Cadde Bakırköy'de satışlar geçtiğimiz günlerde başladı. Merakla beklenen yeni proje Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükseliyor.

İncirli Caddesi üzerinde hayata geçirilecek olan KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesi 2 etap olarak hayata geçirilecek. Söz konusu projenin 1. etabı 8 blok olarak inşa ediliyor.

Birinci etabında 96 adet konuta yer verilen KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar mevcut.

Blokların 6 katlı olarak şeklinde tasarlandığı KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesi, Nuhoğlu Grup tarafından inşa edilecek.

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilecek olan KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesinde; Yeşil alanlar, 2 katlı kapalı otopark, açık yüzme havuzu, sauna, spor salonu, çocuk oyun alanı yer alıyor. 

KİPTAŞ, Sarıyer de dönüşüme giriyor!
KİPTAŞ CADDE BAKIRKÖY NEREDE? 

KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesi; Yenikapı İDO Merkez Feribot İskelesi'ne 8 dakika, Halkalı - Gebze  Marmaray  Hattı Metro Durağı'na 3 dakika, Capacity AVM'ye 8 dakika, metro ve metrobüse 5 dakika, Avrasya Tüneli'ne 12 dakika, Carousel AVM'ye 8 dakika Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5 dakika, Özel Acıbadem Hastanesi'ne 10 dakika, Dünya Göz Hastanesi'ne 10 dakika, Ataköy Marina'ya 8 dakika, Bakırköy İDO'ya 8 dakika, Aqua Florya ve İstanbul Akvaryum'a 10 dakika mesafede bulunuyor.

Web: https://www.kiptas.istanbul/

 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler Mart 2024'te teslim!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm planlanırken İBB'yi masadan uzak tutmak yanlıştır!

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!


Geri Dön