27 / 04 / 2024

KİPTAŞ Sarıyer'de uzlaşı oranı yüzde 93'ü geçti! Vatandaştan yanıt gecikmedi: Hep rantın yüksek olduğu yerdesiniz!

KİPTAŞ Sarıyer'de uzlaşı oranı yüzde 93'ü geçti! Vatandaştan yanıt gecikmedi: Hep rantın yüksek olduğu yerdesiniz!

Yeni projeler için start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için uzlaşı oranı yüzde 93,39'a ulaştı.  



Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz haftalarda satışa çıkaran İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, bir yeni projesi için de start vermişti.

KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projesi İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de yükselecek. İstanbulluların radarına giren söz konusu proje kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek.

KİPTAŞ'n Sarıyer projesi için uzlaşı oranı yüzde 93,39'a ulaşırken hak sahipleri de sözleşmeleri imzalamaya başladı.


KİPTAŞ GENEL MÜDÜRÜ ALİ KURT'TAN AÇIKLAMA

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ile yeni bir başlangıç. Sarıyer’de yer alan 16 farklı parselin hak sahipleri, kentsel dönüşüm için birleşti ve KİPTAŞ ile güvenli bir geleceğe imza atıyor. Uzlaşı oranımız yüzde 93,39. Deprem dirençli konutların temelini yüzde 100 uzlaşı ile atacağımıza inanıyoruz." dedi.

İşte Ali Kurt'un o paylaşımı

Söz konusu proje için eleştiri de gecikmedi. Eyüp Kaynak, yaptığı yorumda "Hep yine değerli yerlerde rantın yüksek olduğu yerdesiniz, varoşlarda yoksunuz" dedi.

 


CADDE BAKIRKÖY PROJESİNDE SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

KİPTAŞ'ın yeni projesi Cadde Bakırköy'de satışlar devam ediyor. Merakla beklenen yeni proje Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde inşa edilecek.

İncirli Caddesi üzerinde yükselecek olan KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesi 2 etap şeklinde hayata geçirilecek. Merakla beklenen projenin 1. etabı 8 blok şeklinde inşa ediliyor.

KİPTAŞ Sarıyer de uzlaşı oranı yüzde 93 ü geçti! Vatandaştan yanıt gecikmedi: Hep rantın yüksek olduğu yerdesiniz!

Birinci etabında 96 adet konutun bulunduğu KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

Blokların 6 katlı olarak belirlendiği KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesi, Nuhoğlu Grup tarafından inşa edilecek.

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesinde; 2 katlı kapalı otopark, spor salonu, yeşil alanlar, açık yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanı yer alıyor. 

CADDE BAKIRKÖY NEREDE? 

Yıkım çalışmalarının devam ettiği Cadde Bakırköy projesi; Halkalı - Gebze  Marmaray  Hattı Metro Durağı'na 3 dakika, metro ve metrobüse 5 dakika, Yenikapı İDO Merkez Feribot İskelesi'ne 8 dakika, Capacity AVM'ye 8 dakika, Avrasya Tüneli'ne 12 dakika,Özel Acıbadem Hastanesi'ne 10 dakika, Dünya Göz Hastanesi'ne 10 dakika, Ataköy Marina'ya 8 dakika, Carousel AVM'ye 8 dakika Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5 dakika, Bakırköy İDO'ya 8 dakika, Aqua Florya ve İstanbul Akvaryum'a 10 dakika mesafede yer alacak.

Web: https://www.kiptas.istanbul/

 

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!


Geri Dön