28 / 04 / 2024

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne?

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne? İşte projelerin şantiyelerinden son dakika detayları...



KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt; İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da yapımı devam eden Aydınlık Evler ve Meydan Evler projelerini inceledi.

Genel Müdür Ali Kurt, şantiye ziyaretlerine Tuzla’da inşaatı süren sosyal konut projesi Aydınlık Evler ile başladı. Söz konusu projenin ilerleyişini yakından takip eden Ali Kurt, yaptığı açıklamada Tuzla Aydınlık Evler’in şantiyesinde olduğunu söyleyerek, kaba yapısı bitmek üzere olan projenin imalatlarının hızla ilerlediğini söyledi. 

Yaptığı açıklamada "Sürprizlere hazır olun." diyen KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, bölgenin alt yapı yatırım süreçlerini hızlı şekilde yürüten İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ve Genel Sekreter Yardımcımız Arif Gürkan Alpay’a da teşekkürlerini sundu.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler de son durum ne?

Teknik ekip ile ziyaretlerina hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt daha sonra tamamlanma sürecine giren Tuzla Meydan Evler şantiyesini ziyaret etti. Daire belirleme kuralarının 8 Ekim 2022 tarihinde çekileceği Tuzla Meydan Evler projesinin ilerleyişini yakından takip eden Kurt projeyle ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Meydan Evler projesi tamamlanma sürecine girdiğini söyleyerek, kontroller için sahada olduklarını söyleyerek, hak sahiplerinin heyecanla beklediği daire belirleme kura çekilişinde teslim takvimini açıklayacaklarını söyledi.


Geri Dön