27 / 04 / 2024

KİPTAŞ We Haliç projesi anahtar teslim için gün sayıyor! 

KİPTAŞ We Haliç projesi anahtar teslim için gün sayıyor! 

KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen We Haliç projesinin inşaatı tamamlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı paylaşımda Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hak sahipleri için kura çekilişi yapmasını ve dairelerin belirlenmesini beklediklerini belirtti.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen KİPTAŞ We Haliç projesinin inşaat çalışmaları tamamlandı. 

KİPTAŞ GENEL MÜDÜRÜ ALİ KURT'TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı açıklamada Gaziosmanpaşa We Haliç'te ilk etabın teslimi için hazır olduklarını belirterek, Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hak sahipleri için kura çekilişi yapmasını ve dairelerin belirlenmesini beklediklerini belirtti.

Ali Kurt'un paylaşımı şu şekilde:

DEV DÖNÜŞÜM PROJESİ

İlk etabının inşaat çalışmalarının tamamlandığı KİPTAŞ We Haliç projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirildi. İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükselen KİPTAŞ We Haliç projesinde 687 konut ve 28 ticari birim olmak üzere toplam 715 bağımsız birim mevcut.

Stüdyo daireden 3 oda 1 salona kadar konut tiplerinin yer aldığı KİPTAŞ We Haliç projesindeki konutların alanları 37 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor.

En kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek olan Gaziosmanpaşa We Haliç projesinin sosyal alanları arasında; fitness salonu, sauna, çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, hamam, çocuk oyun alanları, peyzaj alanları yer alıyor. 

 

Bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı? Emekliler dikkat: SSK, BağKur emekli maaşı ödeme tarihleri Nisan 2024!

İslam Memiş gram altında Nisan 2024 rotasını çizerek, 'Bilmiyordum, kaçırdım diyenlere geçmiş olsun' dedi!

Kiracılar dikkat! Ev sahibinize karşı haklarınızı biliyor musunuz? 


Geri Dön