KİPTAŞ

KİPTAŞ We Haliç projesinde son dakika! Dev projenin kuraları çekiliyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen We Haliç projesinde daire belirleme kuralarının çekildiği duyurdu. 

Çalışmalarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ’ın bir projesi için daha müjde geldi. KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen ve dev kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çeken KİPTAŞ We Haliç projesinde kura heyecanı başladı.  KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada, We Haliç projesinde daire belirleme kuralarının çekildiği duyurdu. 

KİPTAŞ GENEL MÜDÜRÜ ALİ KURT'TAN SON DAKİKA WE HALİÇ AÇIKLAMASI GELDİ

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı açıklamada “Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla Gaziosmanpaşa We Haliç projemizde daire belirleme kura törenimizi gerçekleştiriyoruz.” İfadelerini kullandı.


KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımı şu şekilde:


DEV KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ


1. etabında inşaat çalışmalarının tamamlandığı KİPTAŞ We Haliç projesi kentsel dönüşüm projesi şeklinde hayata geçirildi. İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da inşa edilen KİPTAŞ We Haliç projesinde 687 konut ve 28 ticari birim olacak şekilde toplam 715 bağımsız birime yer veriliyor.

Kura heyecanının başladığı KİPTAŞ We Haliç projesinde stüdyo daireden 3 oda 1 salona kadar konut tiplerine yer veriliyor. Proje kapsamında yer alan konutların alanları 37 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor. 

KİPTAŞ We Haliç projesinin sosyal alanları arasında; Kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna, kapalı otopark, hamam, çocuk havuzu, peyzaj alanları bulunuyor.

 

İzmir'in o ilçesi yatırımcılarının yeni gözdesi oldu! Buradan konut alanlar iki yılda yüzde 184 kazandı! 

Ev sahiplerine kötü haber geldi! Artık kiraya veremeyecekler!

Gayrimenkulde arsa dönemi! Arsa yatırımı riskli mi? Arsa alırken nelere dikkat edilmeli?