03 / 07 / 2024

KİPTAŞ'ın İstanbul'daki yeni projesi başlıyor! Ali Kurt resmen açıkladı!

KİPTAŞ'ın İstanbul'daki yeni projesi başlıyor! Ali Kurt resmen açıkladı!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle yüzleri güldürmeye devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde yıkımları tamamlandı. 1.100 kişinin dirençli ve konforlu konutlara kavuşacağı projenin temeli çok yakında atılacak.



Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, bir dönüşüm projesinde daha yıkım çalışmalarını tamamlandı.

İstanbul'daki Kartal Metem Birlik Sitesi'ni dönüştürecek olan KİPTAŞ, 1.100 kişinin dirençli ve konforlu konutlara kavuşacağı projenin temelini çok yakında atacak.

MÜJDEYİ ALİ KURT VERDİ

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı  https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı paylaşımda “KİPTAŞ’a güvenimiz tam!” diyerek, İstanbul Yenileniyor’a başvurarak kentsel dönüşüm sürecini başlatan Kartal Metem Birlik Sitesi’nde riskli binaların yıkımlarını tamamladıklarını ve  1.100 vatandaş için deprem dirençli ve konforlu konutların temelini yakında atacaklarını söyledi.

Ali Kurt'un paylaşımı şu şekilde:

“KİPTAŞ’a güvenimiz tam!”

İstanbul Yenileniyor’a başvurarak kentsel dönüşüm sürecini başlatan Kartal Metem Birlik Sitesi’nde riskli binaların yıkımını tamamladık. 1.100 vatandaşımız için deprem dirençli ve konforlu konutların temelini yakında atacağız. 


.

Arsa ve arazi mi, dolar mı? 

En düşük emekli maaşı 13 bin TL! Emeklilere son dakika Temmuz müjdesi!

Konut fiyatları, gram altın cinsinden uzun dönem ortalamasının altına geriledi!


Geri Dön