30 / 07 / 2024

KİPTAŞ'ın İstanbul'daki yeni projesinin temeli atılıyor!

KİPTAŞ'ın İstanbul'daki yeni projesinin temeli atılıyor!

Mega kent İstanbul'da başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesinin de temelini atmaya hazırlanıyor. 


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Mega kent İstanbul'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, bir dönüşüm projesinin daha temelini atıyor.

İstanbul'daki Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek olan KİPTAŞ projede hak sahiplerini de katılımı ile riskli yapıların yıkımlarını gerçekleştirmişti. Merakla beklenen projede şimdi sıra temel atmaya geldi.

ALİ KURT DUYURDU

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi X hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı açıklamada Kartal Metem Birlik Sitesi'nde temel atmaya hazırlandıklarını belirterek, "Kartal Metem Birlik Sitesi'nde temel atmaya hazırlanıyoruz. Bu site, sağlam bir zemine yapılsa da riskli bloklardan oluşuyordu. Uzlaştık, tahliye ettik, yıktık.
Yakında sağlam bir zeminde yükselecek deprem dirençli blokların temelini hak sahiplerimizle atacağız." ifadelerini kullandı.

Ali Kurt'un paylaşımı şu şekilde:

#Kartal Metem Birlik Sitesi'nde temel atmaya hazırlanıyoruz. Bu site, sağlam bir zemine yapılsa da riskli bloklardan oluşuyordu.

Uzlaştık, tahliye ettik, yıktık.
Yakında sağlam bir zeminde yükselecek deprem dirençli blokların temelini hak sahiplerimizle atacağız.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımına şu yorumlar geldi:

 

İstanbul'daki deprem toplanma alanları AVM'lerin işgalinde! Hangi AVM'ler deprem toplanma alanında? 

Sit alanındaki yerini takas etmek isteyenler dikkat! 

Kiracılara müjde! Ağustos ayında kira zam oranı yüzdesi değişiyor! Kira bedelleri düşüyor mu?


Geri Dön