12 / 10 / 2024

KİPTAŞ’ta bayrak değişimi! Ali Kurt görevi Gürkan Kaya’ya devretti!

KİPTAŞ’ta bayrak değişimi! Ali Kurt görevi Gürkan Kaya’ya devretti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi KİPTAŞ’ın genel müdürü değişti. Genel Müdür Ali Kurt, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehircilik Grup Başkanı olurken yerine Gürkan Kaya atandı.






İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirak şirketleri arasında yer alan KİPTAŞ yönetiminde değişikliğe gidildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehircilik Grup Başkanı olan Ali Kurt’un yerine KİPTAŞ Genel Müdürü olarak genel müdür yardımcısı Gürkan Kaya getirildi.


ALİ KURT VE GÜRKAN KAYA’DAN PAYLAŞIM GELDİ


Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı https://x.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı paylaşımda İBB çatısı altındaki görevini Ekim 2024 itibarıyla İBB Şehircilik Grubu Başkanı ve KİPTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı olarak sürdüreceğini belirterek, “Şimdiye kadar KİPTAŞ'ta Genel Müdür Yardımcılığı'mı üstlenen Gürkan Kaya’ya yeni görevinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

KİPTAŞ’ın yeni genel müdürü olan Gürkan Kaya da sosyal medya hesabı  https://x.com/gurkankayaist üzerinden yaptığı paylaşımda KİPTAŞ Genel Müdürlüğü görevine atanmış olmanın gururu ve sorumluluk duygusu içinde olduğunu belirterek, “Bu önemli göreve beni layık gören, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu  ve İBB Şehircilik Grubu ve KİPTAŞ YK Başkanımız Ali Kurt’a teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

GÜRKAN KAYA KİMDİR?

2008 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünden mezun olan Kaya, özel planlama büroları, İstanbul 5 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü, Esenler Belediyesi, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın da aralarında bulunduğu kurumlarda şehir plancısı olarak görev yaptı.2019 Eylül’de KİPTAŞ’ta Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.
 

İstanbul’un 39 ilçesindeki 180 bin konut yenileniyor!

Deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt'ten o bölge için 7 ve üzeri deprem uyarısı geldi!

Korkutan açıklama: Konut fiyatları dolar bazında yüzde 30-40 artabilir


Geri Dön