28 / 04 / 2024

KİPTAŞ'tan bir teslim müjdesi daha! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı!

KİPTAŞ'tan bir teslim müjdesi daha! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken KİPTAŞ'n kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Güngören Doğakent Sitesi için de teslim müjdesi geldi. Yüzleri güldüren müjdesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından duyurdu.



Depremin kapıda olduğu İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Megakentte pek çok dönüşüm projesi başlatan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ bir taraftan da teslim müjdeleri veriyor. 

Arkatlı Evler ve Kırlangıç Evler için teslim tarihleri açıklanırken, bir teslim müjdesi de Doğakent Sitesi için geldi.

EKREM İMAMOĞLU AÇIKLADI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi X hesabı https://twitter.com/ekrem_imamoglu üzerinden yaptığı paylaşımda "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz." diyerek, şu ifadeleri kullandı: "Riskli yapılarda oturan vatandaşları yıllarca oyaladılar, manipüle ettiler, beklettiler. KİPTAŞ ile İstanbul'un birçok noktasında hızlı, güvenli, vatandaş odaklı çözümler ürettik. Güngören Doğakent Sitesi'ne de yeni konutları teslim ediyoruz."

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:


 

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımına gelen yorumlar...

4 BLOKTA 150 KONUT 

KİPTAŞ Doğakent Evleri projesi İstanbul Avrupa Yakası Güngören'de hayata geçiriliyor. 4 blok olarak yükselen KİPTAŞ Doğakent projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

150 konut ve 14 ticari birime yer verilen KİPTAŞ Doğakent Evleri projesi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. Projede; Peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, dükkanlar, sosyal tesis bulunuyor. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

Genel Müdür Ali Kurt'tan vatandaşa 5 maddelik KİPTAŞ raporu!

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!


Geri Dön