KİPTAŞ

KİPTAŞ'tan ev almak isteyenler dikkat! KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de son dakika! Kırlangıç Evler satışa çıkacak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesindeki son durum devam ediyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de son dakika gelişmeleri ne? KİPTAŞ Kırlangıç Evler satışa çıkacak mı? İşte merak edilen o soruların yanıtları...jpg'/>Beylikdüzü Gürpınar'daki yeni projesi için geçtiğimiz Mart ayında düğmeye basan İBB iştiraki KİPTAŞ hayata geçirdiği projelerin inşaatlarına da hız kesmeden devam ediyor

Beylikdüzü Gürpınar'daki yeni projesi için geçtiğimiz Mart ayında düğmeye basan İBB iştiraki KİPTAŞ hayata geçirdiği projelerin inşaatlarına da hız kesmeden devam ediyor. 

KİPTAŞ'ın mega kent İstanbul'daki projeleri merak ediliyor ve araştırılıyor. KİPTAŞ'tan ev almak isteyen vatandaşlar KİPTAŞ'ın en yeni projesi olan Kırlangıç Evler projesinin satışa çıkıp çıkmayacağını da merak ediyor. 

Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de son dakika gelişmeleri ne? KİPTAŞ Kırlangıç Evler satışa çıkacak mı? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

KİPTAŞ KIRLANGIÇ EVLER SATIŞA ÇIKACAK MI?

505 konut ve 20 ticari birimin yer aldığı KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinin satışa çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Arsa alanı 16 bin 110 metrekare olarak belirlenen Gürpınar Kırlangıç Evler projesinin inşaat alanı da 83 bin 464 metrekare olarak belirlendi.

24 ay içerisinde tamamlanması planlanan KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de son dakika gelişmeleri ne? KİPTAŞ Kırlangıç Evler satışa çıkacak mı? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Temeli geçtiğimiz Mart ayında atılan KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesi, kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilecek.

1 adet 1+1 , 240 adet 2+1 ve 264 adet 3+1 dairenin yer aldığı KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesi 10 blok şeklinde yükselecek.

https://kiptas.istanbul/

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum! Ev almak isteyenler dikkat!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Tüm borcu sıfırladık!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler nerede? İşte lokasyon bilgisi!