29 / 04 / 2024

KİPTAŞ'tan İstanbul'a yeni proje müjdesi! Resmen başladı!

KİPTAŞ'tan İstanbul'a yeni proje müjdesi! Resmen başladı!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken İBB iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde yıkımlara başladı. 



Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, bir dönüşüm projesine daha başladı.

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek olan KİPTAŞ projede hak sahiplerini de katılımı ile riskli yapıların yıkımlarına başladı.

MÜJDEYİ ALİ KURT VERDİ

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi X hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı açıklamada İstanbul Yenileniyor ile #Kartal Metem Birlik Sitesi'nde hak sahiplerimizin katılımı ile riskli yapıların yıkımına başladıklarını belirterek, "KİPTAŞ tarihinde en çok riskli yapıya çözüm üreten yönetim olarak, uzlaşı olan her yerde tek yapı ya da site demeden kentsel dönüşüme devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Ali Kurt'un paylaşımı şu şekilde:

İstanbul Yenileniyor ile #Kartal Metem Birlik Sitesi'nde hak sahiplerimizin katılımı ile riskli yapıların yıkımına başladık.
 
KİPTAŞ tarihinde en çok riskli yapıya çözüm üreten yönetim olarak, uzlaşı olan her yerde tek yapı ya da site demeden kentsel dönüşüme devam ediyoruz.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımına bir vatandaştan da tepki geldi. İşte o yorum...

*Görsel KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesine aittir.

Altın yükseliyor! 30 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Altın ve dolar biriktirenler dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı, ne kadar kaybettirdi? 

Siz de toplu para alabilirsiniz! SGK'dan toplu para iadesi nasıl alınır, koşullar neler?


Geri Dön