KİPTAŞ

KİPTAŞ'tan müjde! Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları 18 Ocak'ta çekilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan adeta son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da inşa edilen Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları 18 Ocak'ta çekilecek...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Tuzla Aydınlık Evler projesinin daire belirleme kuralarının 18 Ocak tarihinde çekileceğini duyurdu

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'tan adeta son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Tuzla Aydınlık Evler projesinin daire belirleme kuralarının 18 Ocak tarihinde çekileceğini duyurdu.

Verilen detaylara göre, KİPTAŞ'ın, temelini 2021 yılının Aralık ayında atmış olduğu Tuzla Aydınlık Evler projesinde toplamda 321 sosyal konut ve 22 bağımsız birime yer veriliyor. Merakla beklenen kura çekimlerinin 2022 yılının Ocak ayında yapıldığı "Tuzla Aydınlık Evler" projesinin teslim takvimi de kura çekilişi ile birlikte açıklanacak.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Ocak 2022’de hak sahipliği kurasını gerçekleştirdikleri Tuzla Aydınlık Evler’de heyecanın dorukta olduğunu söyleyerek, "18 Ocak Çarşamba günü Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve 10 büyükşehir belediye başkanımızın katılımıyla hak sahiplerimizin evlerini belirleyeceğiz. Teslim tarihini açıklayacağız." dedi.


Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, İstanbul Zeytinburnu'nda yer alan KİPTAŞ Genel Müdürlük binasında noter huzurunda yapılan çekilişle 321 konut ve 22 bağımsız birim sahibini bulmuştu.

Gerçekleştirilen kura töreninde KİPTAŞ Aydınlık Evler projesi ile ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, projeye yapılan 158 bin 42 başvurudan duyduğu memnuniyete değinerek, hedeflerinin en uygun fiyatlarla vatandaşlara sosyal konut üretmek olduğunu söylemişti.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt geçtiğimiz aylarda söz konusu proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Tuzla Aydınlık Evler'i hak sahiplerine teslim etmek için özveri ile çalıştıklarını kaydederek, her aşamasında büyük bir emek olan projenin daire belirleme kurasını Ocak 2023'te gerçekleştirileceğini ve teslim takvimini açıklayacaklarını müjdelemişti. 

https://www.kiptas.istanbul/

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi! Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek! 

KİPTAŞ 8 milyar TL'lik yeni projesi için düğmeye bastı! Dev projenin temeli Şubat'ta atılacak!

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi geldi! Tam 8 bin 500 TL kira yardımı verecek! Hemen bakın!