KİPTAŞ

KİPTAŞ'tan yeni proje müjdesi! İBB, KİPTAŞ ve Kartal Belediyesi arasında ‘kentsel dönüşüm’ protokolü imzalandı!

Kartal’ın kentsel dönüşüm süreçlerini işbirliği içerisinde yönetmek için,  İBB, KİPTAŞ ve Kartal Belediyesi arasında ‘kentsel dönüşüm’ protokolü imzalandı.


İstanbul Kartal’ın geleceğini sağlamlaştırmak, kentsel dönüşüm süreçlerini ortak akıl yaklaşımı ve işbirliği içerisinde yönetmek amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi, KİPTAŞ ve Kartal Belediyesi arasında protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Kartal Bilim, Mühendislik ve Teknoloji Merkezi Makina Hangar’da gerçekleştirilen  törene Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, belediye birim görevlileri ve Kartal’ın mahalle muhtarları katılım sağladı. 


KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi X hesabı https://x.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı paylaşımda “Deprem dirençli #İstanbul için İBB, ilçe belediyelerimiz ve KİPTAŞ arasında güç birliğimiz artıyor.” diyerek, “Kartal'da 2.600 hak sahibini güvenli evlere kavuşturacak iki kentsel dönüşüm projemiz ilerliyor. Bu iş birliği ile projelerimizin sayısını arttıracağımıza  inanıyoruz.
 
Riskli yapıların dönüşümünü hızlandırıp; konforlu, güvenli ve modern yapılar inşa edeceğimiz protokolün hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’un paylaşımı şu şekilde:

Deprem dirençli #İstanbul için İBB, ilçe belediyelerimiz ve KİPTAŞ arasında güç birliğimiz artıyor. İstanbul Yenileniyor sistemimiz kapsamında Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel, ile iş birliği protokolü imzaladık.
 
Kartal'da 2.600 hak sahibini güvenli evlere kavuşturacak iki kentsel dönüşüm projemiz ilerliyor. Bu iş birliği ile projelerimizin sayısını arttıracağımıza  inanıyoruz.
 
Riskli yapıların dönüşümünü hızlandırıp; konforlu, güvenli ve modern yapılar inşa edeceğimiz protokolün hayırlı olmasını diliyorum.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımı şu şekilde:

Bakanlık düğmeye bastı! Gayrimenkulde gerçek değer üzerinden vergi alınacak!

Bakanlıktan aylık 6 bin 899 TL çocuk desteği müjdesi!

Bir iki sene sonra yapılandırırım diyerek yüksek faizle konut kredisi almayı düşünenler dikkat