28 / 04 / 2024

Kir ve tozları yüzeylerden söküp atan yüksek emiş güçlü elektrikli süpürge Bosch'ta! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Kir ve tozları yüzeylerden söküp atan yüksek emiş güçlü elektrikli süpürge Bosch'ta! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her yüzeyi temiz olsun kirden ve tozdan arınsın diyenler için Bosch,yüksek motor teknolojisi sayesinde halı ve tüm yüzeylerde maksimum hijyen sağlayan elektrikli süpürgeyi satış mağazasında cebinize uygun fiyatlarla satışa sunuyor.



 Kir ve tozları yüzeylerden söküp atan yüksek emiş güçlü elektrikli süpürge Bosch ta! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi
Elektrikli süpürgeler, evde ihtiyaç duyulan araç gereçlerin başında gelir. Gün içinde sık sık kirlenen mekanları temizlemek için kullanılan bu eşyaların pratik kullanımı önemlidir. Ev hanımları için elektrikli süpürge önemli olduğu kadar kendi temizliğinin kolaylığıda önemlidir.  

Akıllı Sensör

Akıllı sensör özelliğine sahip süpürgenizin çalışma performansını sürekli kontrol ederek, en iyi temizlik performansını almanız kaçınılmazdır.Süpürgenizin üzerinde bulunan LED gösterge sayesinde, performans düşüşünü ve filtrenizi ne zaman temizlemeniz gerektiğini kolayca takip etmeniz mümkündür. Her zaman yüksek temizlik performansı.

EasyClean Sistemi

EasyClean sistemimiz sayesinde, çok daha kolay temizleme deneyimi yaşama imkanı vardır.Toz haznesi tek tuş hareketi ile süpürge gövdesinden kolayca ayrılır ve temizlenir. Ayrıcı toz haznesinin özel tasarımı sayesinde hazne içerisindeki tozlar rahatça boşaltılır.

HEPA Hijyenik Filtre

Süpürgenizin özel HEPA filtresi teknolojisi sayesinde, oda havasından daha temiz hava çıkışı sağlanır. Özel Filtre havanın %99,95'ini filtreler, buna havadaki tozlar, bakteriler ve polenler de dahildir. Ayrıca filtrenin yıkanabilme özelliği her seferinde yeni filtre alma masrafının önüne geçmenizi sağlar.Alerjik rahatsızlığı olanlar ve astım hastaları için bu süpürge iyi bir tercihtir.

Turbo Başlık

Bosch BGC21POW1 toz torbasız elektrikli süpürge 750 W yüksek kapasitedeki motor gücüyle üretilir. Özel olarak tasarlanan ve yüksek hızla dönen fırçası  ve akıllı motor teknolojisi sayesinde halılarınız verimli şekilde temizlenir. Turbo başlık sayesinde en iyi sonuca kolayca ulaşın. Daha az efor harcayarak halınızı kolayca temizleyebilirsiniz. Turbo başlık sayesinde çok daha hızlı ve etkili temizlik.

Peki bütçenize uygun elektrikli süpürge hangi satış mağazasında sizleri bekliyor? İşte fiyat listesi..


Geri Dön