Ekonomi

Kira desteğini kimler alabilir? Kaç TL kira desteği veriliyor?

Kiraların astronomik artması nedeniyle pek çok vatandaş kira parasını denkleştirmekte güçlük yaşıyor. Devletin zor durumdaki vatandaşlara yaptığı destek ödemelerinden kira  desteğine kimler başvurabilir? Ne kadar kira yardımı yapılıyor?Peki nasıl başvuru yapılır? Kira destek ödemesi almak için nereye başvurulur?Faturalarını ödemekte bile zorlanan milyonlarca vatandaş için sevindirici haber geldi

Zor durumdaki ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan kira desteği ödemelerinden şartları yerine getiren herkes faydalanabiliyor. Peki nasıl başvuru yapılır? Kira destek ödemesi almak için nereye başvurulur?

Faturalarını ödemekte bile zorlanan milyonlarca vatandaş için sevindirici haber geldi.  İhtiyaç sahibi olan hanelere yönelik, devlet çeşitli alanlarda destek ödemelerine devam ediyor.

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eliyle yapılan destek ödemelerinden biri olan kira desteği, şartları sağlayan herkese ödeniyor.

 BİM’de 7,5 kg OMO 189 TL, 1,5 kiloluk Yumoş yumuşatıcı 54 TL’ye düştü! 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

AYRINTILI BİLGİ İÇİN:http://www.bim.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 7 Şubat 2023 tarihinde saat 23:00'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.10Türk Lirası, euro 20.49 Türk Lirası, altının gramı ise 1158 Türk Lirası değerindedir.

 

EYT’den emeklilik başvuruları başlıyor! Emeklilik şartları değişti mi?

Son dakika… BDDK, depremzedelerin kredi borçlarını erteledi!

Başvurun, hemen almaya başlayın! Tam 1.000 TL ödeniyor!

Milyonlarca vatandaş yararlanacak… Bu ay hesaplara tam 4.337 lira yatacak!

O ilde öğrencilere kantin desteği başlıyor! Her ay 330 TL harçlık alacaklar!

Carrefoursa'da deterjan ve ayçiçek yağı fiyatları dipte! En az 30 TL cepte! 6 şubat 2023 Fiyat Listesi…