08 / 08 / 2024

Kira kontratlarında E-devlet dönemi!

Kira kontratlarında E-devlet dönemi!

Av. Tarık Çakmak sosyal medya hesabından, kira kontratlarında yıl sonuna kadar yeni dönemin başlayacağını söyleyerek önemli değerlendirmelerde bulundu. 



Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kira kontratlarını yıl sonuna kadar e-Devlet Kapısı üzerinden yapabileceğini açıkladı. Ev sahiplerini yakından ilgilendiren yeni dönemin yıl sonuna kadar başlayacağını belirtti. Av. Tarık Çakmak sosyal medya hesabı X'ten kira kontratlarındaki yeni süreçten bahsederek, önemli noktara değindi.

Milyonlarca ev sahibini yakından ilgilendiren yeni dönemde neler olacak? İşte Çakmak'ın o paylaşımı v gelen yorumlar... 

Av.Tarık Çakmak @avtarikcakmak

Kira Kontratlarında E-devlet Dönemi!

** Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kira kontratlarında yıl sonuna kadar yeni dönemin başlayacağını belirterek, "e-Devlet Kapısı kullanıcıları, kira kontratlarını yıl sonuna kadar e-Devlet Kapısı üzerinden yapabilecekler" dedi.

**Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde "Dijital Türkiye ve Bürokrasinin Azaltılması Toplantısı"nda konuştu. Yılmaz, toplantının ana gündemini e-Devlet Kapısı ilerleme durumu, uluslararası endekslerdeki durumu ve planlanan yeni çalışmalar oluşturduğunu belirtti.

** E-Devlet Kapısı’nın 1 Ağustos 2024 itibarıyla 66 milyonu aşan kullanıcı sayısına ulaştığını ifade eden Yılmaz, Türkiye’de 15 yaş üstü nüfusun yüzde 96’sının e-Devlet kullandığını bildirdi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, kira kontratlarının yıl sonuna kadar e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabileceğini söyledi.

Kiracı ve ev sahiplerini yakından ilgilendiriyor! Kira tespit davasında bu 11 maddeye dikkat!

Ünlü avukattan kira artış oranı açıklaması! Kira sözleşmesi yenilerken dikkat!

Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiriyor! Kiracı sorununun temel nedeni: Yargılamaların uzun sürmesi!

Geri Dön