Kent Haberleri

Kiracı ve ev sahibi arasındaki gerilim tırmanıyor! Ev sahibi mi yoksa kiracı mı haklı? İşte o olay...

Kiracı ile ev sahibi arasındaki gerilim tırmanmaya devam ediyor. Sosyal Medya Fenomeni Serkan Tanyıldızı sosyal medya hesabı X'ten bir ev sahibi ile kiracısı arasında yaşanan kavganın videosunu paylaştı Kiracı, ev sahibini resmen tekme tokat dövdü. Peki kim haklı? Ev sahibi mi, kiracı mı? İşte o ol

Kiracı ve ev sahibi arasındaki gerilim her geçen gün artıyor. Tansiyonun yükseldiği olaylarda kiracılar da ev sahipleri de mağduriyetlerini dile getiriyor. Sosyal Medya Fenomeni Serkan Tanyıldızı sosyal medya hesabı X'ten bir kiracı ile ev sahibinin arasında çıkan kavgayı paylaştı. Olayın ayrıntısının bilnmediği olayda, kiracı ev sahibine saldırdı. 

Olayda kiracı, ev sahibini dakikalarca dövdü. Kiracılar ev sahiplerinden dert yanarken, kiracıların bu hamleleri görenler tarafından 'kiracılar da hiç masum değil' dedirtiyor. Videoya onlarca yorum geldi.

X sosyal medya kullanıcılarından bazıları ev sahibini haklı bulurken kimileri de kiracıları bu duruma getirenlerin ev sahipleri olduğunu söyleyerek, olayda kiracının haklı olduğunu belirtti. 

İşte Sosyal Medya Fenomeni Serkan Tanyıldızı'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Serkan Tanyildizi @srkntnyldz
Bir kiracı mal sahibini böyle dövdü!

Dakikalarca dayak yiyen adam, kiracının elinden zor kurtuldu…

Ev sahiplerinden dert yanılıyor da kiracılar da hiç masum değil sanki?

Konut sahibi olmak isteyenlerin yeni gözdesi! 'Arsadan ev' alırken neye dikkat edilmeli? 

İstanbul-Bursa otobanı üzerindeki 'herkesten nefret ediyorum' evinin sahibi aranıyor! Sosyal medya ayağa kalktı!