Kira

Kiracılar ve ev sahipleri dikkat! Yeni ev alan kiracı evden çıkarılabilir mi? 

Kiracılar ile ev sahipleri arasındaki anlaşmazlıklar katlanırken, son günlerde sık sık 'Ev alan kiracı evden çıkarılır mı? Kira sözleşmesi kiracının ev alması gerekçesiyle sona erer mi?' sorularının yanıtları merak konusu oldu. İşte ayrıntılar... Geçtiğimiz sene uygulamaya alınan kiralara yüzde 25 zam sınırı uygulaması, ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların artmasına sebep oldu

Konut sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklara ilişkin hukuki uygulamalar sık sık araştırılıyor. Geçtiğimiz sene uygulamaya alınan kiralara yüzde 25 zam sınırı uygulaması, ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların artmasına sebep oldu. 

Konut sahipleri, daha fazla kira alabilmek için kiracılarını evden çıkarmak isterken, her yola da başvuruyor. Ev sahipleri, kiracısını evden çıkarıp aynı evi daha yüksek bir kira bedeli ile başkasına kiralamak istiyor. 

Kiracıların ev alması halinde, kirada oturdukları evden çıkarılıp çıkarılamayacakları da bu kapsamda merak edilenler arasında yer alıyor. 

Kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması kısa dönemli kiracı arayışını artırdı!

Fiat Egea Sedan'a zam değil tam 44 bin 740 TL indirim geldi! İşte Egea Sedan'ın tek tek açıklanan Temmuz 2023 fiyatları!

Doların kaderi resmen belli oldu! Amerika Merkez Bankası başkanı açıkladı! Herkes bu senaryoya hazır olsun