İhale

Kiralık arsa bakanlar dikkat! O ilde 139 adet taşınmaz kiraya verilecek!

Kırşehir Belediye Başkanlığı'ndan 139 adet tarla kiraya verilecek. Peki kiraya verilecek taşınmazlara kaç TL değer biçildi? İşte detaylar... 

Kırşehir Belediye Başkanlığına ait Yenice, Aşıkpaşa, Kuşdilli, Kayabaşı ve Kındam mahallelerinde konumlanan 139 adet tarla vasıflı taşınmaz 1 yıl nadas, 1 yıl ekim olmak üzere iki (2) seneliğine her biri beher dönüm kira muhammen bedeli 135 adedinin 230,00 lira, 4 adedinin ise 700,00 lira olmak üzere kiraya verilmek için ihalesi yapılacak.

 

Söz konusu ihale 14/09/2022 Çarşamba günü saat 14:00’da Yenice Mahallesi Terme Caddesi Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi zemin katında yer alan Belediye Meclis Salonunda toplanacak olan Belediye Encümeni (İhale Komisyonu) huzurunda gerçekleştirilecek.

İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

 

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN TARLA KİRALAMA İHALE İLANI

1- Mülkiyetleri Belediyemize ait Şehrimizin Yenice, Aşıkpaşa, Kuşdilli, Kayabaşı ve Kındam mahallelerinde bulunan 139 adet tarla vasıflı taşınmaz 1 yıl nadas, 1 yıl ekim olmak üzere iki (2) yıllığına her biri beher dönüm kira muhammen bedeli 135 adedinin 230,00TL, 4 adedinin ise 700,00TL olmak üzere 2886 sayılı D.İ.K’nun 45.maddesi gereğince açık teklif usulü ve şartname hükümleri gereğince kiraya verilmek üzere ihalesi yapılacaktır.
2- İhale 14/09/2022 Çarşamba günü saat 14:00’da Yenice Mahallesi Terme Caddesi Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi zemin katında bulunan Belediye Meclis Salonunda toplanacak olan Belediye Encümeni (İhale Komisyonu) huzurunda yapılacaktır. İhale Komisyonu İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.  
3-Tarlaların dönüm muhammen bedeli ile miktarlarının çarpımından doğacak meblağın %3’ü geçici teminat bedeli olarak alınacaktır.
Teminat olarak kabul edilecek değerler;
            a)Tedavüldeki Türk parası,
            b)Banka Teminat mektubu,
            c)Devlet Tahvilleri ve Hazine kefaretine ait tahviller
4- İhaleye iştirak etmek isteyen gerçek ve tüzel kişi veya kişilerin temin edeceği belgeler; 
   a) Hangi tarla veya tarlalara iştirak edeceğini belirtir dilekçe,
   b) Nüfus cüzdan fotokopisi (Tüzel kişilerden istenmez),
   c) Tebligata esas yerleşim yeri adres belgesi (Tüzel kişilerden istenmez),
   d) Geçici Teminat Makbuzu, (Belediyemiz Ziraat Bankası TR24 0001 0024 9934 8311 2650 68 numaralı hesabına yatırılacak ve açıklamalar kısmına taşınmaz bilgileri girilerek dekont alınacak)
   e) Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğünden Borcu Yoktur Belgesi
   f) İhaleye Şirket bazında katılacak olanlar, Şirket Ana Sözleşmesi, Yetki Belgesi, İmza Sirküleri, Ticaret Sicil Gazetesi ve İhale yılı içinde alınmış Oda Sicil Kayıt Belgesi
   g) İsteklilerin Ortak girişim olması halinde Noter tasdikli Ortaklık Beyannamesi
5- Bütün bu belgeler dosya şeklinde ihale günü en geç saat 10:00’a kadar belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim edilecektir.
6- İhale ile ilgili Şartname, muhammen bedelleri gösterir tarla listesi ve geniş bilgi mesai saatleri içerisinde Ahievran Mahallesi Prf. Dr. Mehmet Ali Altın Bulvarı No:2 adresinde bulunan Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden öğrenilebilecektir.
                         
İLAN OLUNUR   

Ankara'da uygun fiyata arsa ve dükkan satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 170 bin liraya arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Ankara'nın göbeğinde 4+1 daire ihale ile satılıyor! Sakın kaçırmayın...