29 / 04 / 2024

Kiralık ev ve tatil konaklamalarında devrim niteliğinde uygulama: Missafir.com!

Kiralık ev ve tatil konaklamalarında devrim niteliğinde uygulama: Missafir.com!

Kısa dönem ev kiralama yönetim platformu olarak kurulan Missafir yerli girişim, ev sahiplerine teknolojik altyapılı uçtan uca gayrimenkul yönetimi desteği sunuyor.



Kısa dönem kiralama çözümleriyle evlerden  elde edilen kira gelirini yükseltmek isteyenler için Missafir, Türkiye’de bu alanın öncü ve en büyük oyuncusu olarak öne çıkıyor.

MİSSAFİR NEDİR?

Kasım 2018 yılında Türkiye’nin ilk profesyonel orta ve kısa dönem ev kiralama yönetim platformu olarak kurulan yerli girişim, ev sahiplerine teknolojik altyapılı uçtan uca gayrimenkul yönetimi desteği, ev konaklaması yapan misafirlerine ise beş yıldızlı otel kalitesinde ev konforu sağlayan platformdur.

Hırvatistan, Karadağ, Kıbrıs ve Türkiye'de operasyonlarını yürüten Missafir, 2023 yılı itibariyle 4 ülkede ve 100’den fazla popüler lokasyonda 221 kişilik çalışan kadrosu ve 2300 den fazla evle hizmet veriyor.

Dördüncü yatırım turunda 26 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım alan şirket, hem Türkiye pazarında hem de uluslararası pazarda büyümeye hızla devam ediyor.

EV YÖNETİMİNİ AKILLI TELEFONLARA TAŞIYOR

Missafir, bünyesindeki ev sahipleri için tasarladığı yeni mobil uygulaması Missafir  ile ev yönetimini akıllı telefonlara taşıyor. 

Missafirli ev sahipleri, Owner mobil uygulaması sayesinde evleriyle ilgili tüm detaylara akıllı telefonlarından gerçek zamanlı ve anlık olarak erişebilmesini sağlıyor.

Kiralık ev ve tatil konaklamalarında devrim niteliğinde uygulama: Missafir.com!

MİSSAFİR'İN AMACI NEDİR?

  • Missafir  sunduğu konaklama seçeneklerinde hijyen ve güvenliği ön planda tutar.
  • Missafir, özellikle pandemi döneminde ortaya çıkan belirsizlikler göz önünde bulundurularak, müşterilere esnek iptal koşulları da sunuyor.
  • Missafir, kullanıcı dostu web sitesi ve mobil uygulaması sayesinde, müşterilerin kolayca aradıkları konaklama seçeneğini bulmalarına ve rezervasyon yapmalarına olanak sağlar,
  • Kiralık ev ve tatil konaklamalarında müşterilere özel hizmetler ve imkanlar sunar,
  • Konaklama süresince 7/24 müşteri hizmetleri desteği, Wi-Fi erişimi, klima, temiz havlu ve çarşaf desteği, çamaşır makinesi ve mutfak malzemeleri gibi olanaklar, misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayarak konforlu bir konaklama deneyimi yaşamalarını sağlar.
  • Missafir, blog’u aracılığıyla konaklayan müşterilerine yerel bilgiler ve tavsiyeler sunarak, şehir ve tatil bölgelerindeki popüler mekanlar, gezilecek yerler, alışveriş, restoran ve kafe seçenekleri hakkında rehberlik eder.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.missafir.com/

GSB'den geçlere büyük kıyak: Seyahatsever Projesi ile 81 ilde ücretsiz konaklama imkanı! İşte tüm ayrıntıları...

Geri Dön