27 / 04 / 2024

Kirazlı - Bakırköy metro durakları nerelerden geçecek? 

Kirazlı - Bakırköy metro durakları nerelerden geçecek? 

Bakırköy Kirazlı metro durakları ve istasyonları ve durakların nerelerden geçtiği merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı çalışmaları bitti.



Kirazlı Bakırköy metro duraklarının nereden geçtiği ve Bakırköy Kirazlı metro durakları arası kaç dakika süreceği açıklandı. 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı çalışmaları tamamlandı ve Kirazlı Bakırköy metro duraklarının nereden geçtiği ayrıca Bakırköy Kirazlı metro durakları arası kaç dakika süreceği merak edilen konular arasında yer alıyor.

BAKIRKÖY KİRAZLI METRO İSTASYONU DURAKLARI VE SÜRESİ

cumhuriyet.com.tr'de yer alan habere göre; Bakırköy’den başlayacak olan metro hattı projesinin güzergahı Özgürlük Meydanı, İncirli, Haznedar, İlkyuva, Yıldıztepe, Molla Gürani ve Kirazlı istasyonlarından oluştuğu ifadesinde bulunan Bakan Uraloğlu, hattın Kirazlı İstasyonunda, Başakşehir-Kirazlı Hattı ve İncirli İstasyonunda, Metrobüs ve Aksaray-Atatürk Havalimanı Metro Hattı ile birlikte Özgürlük Meydanı İstasyonunda da  Marmaray  ile, Bakırköy İstasyonunda, İdo Deniz Otobüsleri ile entegre olacağını açıkladı.

Uraloğlu, metro hattının Kayaşehir-Bakırköy İDO arasında 39 dakika, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi – İncirli arasında 31 dakika, Kayaşehir-Kirazlı arasında 27 dakika, Metrokent-Özgürlük meydanı arasında 30 dakikada seyahat imkânı sağlayacağını belirtti.

 Kirazlı - Bakırköy metro durakları nerelerden geçecek? 

İSTANBUL'DA TOPLAM METRO AĞI 139,3 KİLOMETRE

Bakan Uraloğlu, "Raylı sistemleri güçlendiren projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ettiklerini belirterek  devam eden Uraloğlu, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattımızda sonra açılan  İstanbul'un en önemli kent içi ulaşım problemlerinden biri olan metro hattımızı  da başarı ile  tamamlayarak hizmete açıldı.

Bakırköy - Kirazlı Metro hattı yarın açılıyor! Beklenen gün geldi! İstanbullular yeni metro hattına kavuşuyor!

Arnavutköy ile İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik metro hattı bu ay açılıyor! 

Bakan Uraloğlu bir metro hattının daha müjdesini verdi! Bakırköy-Kirazlı metro hattı devreye alınıyor!

İstanbullulara müjde: Bakırköy-Kirazlı Metrosu Şubat sonunda açılıyor!

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 


Geri Dön