Konut

Kirazlı Konaklar'da 155 bin TL'ye! Hemen teslim!

Kirazlı Konaklar; sıfır peşinatla, hemen teslim yepyeni bir yaşam merkezi olarak satışa sunuldu...

Bağcılar - Kirazlı´da inşası tamamlanan Kirazlı Konaklar´da, sıfır peşinatla hemen teslim anahtar teslimli daireler satışa sunuldu. Yükselen İnşaat'ın en yeni projesi Kirazlı Konaklar ayrıcalıklı yaşam alanlarıyla Bağcılar´da öne çıkıyor.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği barbekü partisiyle komşuları bir araya getiren Kirazlı Konaklar başlattığı reklam kampanyasıyla yoğun talep aldı.
 
Yüzde 60´ını yeşil alanın oluşturduğu sitede; oyun bahçelerinin, dinlenme alanlarının, kapalı otoparkın ve kapsamlı fitness merkezinin yanı sıra; 13 mağazasıyla alışveriş merkezi tadında bir çarşı sunan Kirazlı Konaklar, Bağcılar´a renk getiriyor.
 
Radyo jeneral temel ve fore kazık sistemiyle son deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen projede; 3 blok olmak üzere,  toplam 77 daire bulunuyor.
 
E5 ve E6-TEM otoyoluna yakın konumuyla ulaşımda büyük kolaylık sağlayan Kirazlı Konaklar; alışveriş alanlarıyla, parklarıyla, 24 saat güvenliğiyle şehrin tüm ayrıcalıklarını bir arada sunuyor.
 
1+1 den 4+1 e toplam 6 farklı daire seçeneği ile Kirazlı Konaklar, 120 aya kadar vade, sıfır peşinatlı ve yüzde 0 faizli ödeme imkanları sunuyor. Kirazlı Konaklar´nda daireler, 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

www.kirazlikonaklar.com

Projeden görüntüler için tıklayınız
 
0212 630 60 60