Turizm

Kırçiceği, Kuşadası'nda restoran ve otel açtı!

Kırçiceği,Türkiye'de turizm denilince akla gelen Kuşadası'nda hem yeni şubesini hem de yeni otelini hizmete açtı. Kırçiceği, 800 çalışanıyla günde 10 bin kişiyi ağırlıyor.

Gıda sektörünün önde gelen markası Kırçiceği, Türkiye'de turizmin ilk başladığı kent Kuşadası'nda hem yeni şubesini hem de yeni otelini hizmete açtı. Kırçiceği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, "Misafirlerimiz Kırçiçeği'nin kalitesini yaşayacak" dedi. 



Lezzet yolculuğuna 1985'te İzmir'den başlayan ve 800 çalışanıyla günde 10 bin kişiyi ağırlayan Kırçiçeği, yaz sezonunda hem yeni lezzetlerin adresi olmaya hem de yeni yatırımlara imza atmaya devam etti. Sezona emin adımlarla ilerleyen Kırçiçeği'nin yeni şubesi, turizmin başladığı kent Kuşadası'nda hizmete girdi. Turizm yatırımlarını da sürdüren Kırçiçeği, yeni şubeyle birlikte aynı zamanda 35 yataklı Kuşadası İmerhan Oteli de hizmete açtı. 



Kırçiceği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, "Türk turizmi denilince ilk akla gelen Kuşadası'nda olmaktan dolayı heyecanımız büyük. Yeni şubemizle birlikte 35 yataklı otelimiz de hizmete giriyor. Kusursuz lezzetleri sunarken, otel yatırımımızla da misafirlerimize Kırçiçeği kalitesini yaşatacak olmaktan gururluyuz" diye konuştu. 



HEM RESTORAN HEM OTEL 



Gıda sektöründe her gün binlerce misafiri ağırlayıp, ülke ekonomisine ve İstihdama katkı sağlamanın gururunu yaşadıklarını belirten İpbaş, Kırçiçeği'nin, Türk turizminin vitrini olan kentlerdeki şubeleriyle yüksek bir tecrübeye sahip olduğuna dikkat çekti. İpbaş şöyle devam etti: "İnsanların ruhunu doyurmak ve benzersiz deneyimler sunmak için tasarlanmış ürün ve hizmetlerimizle, gıda sektöründe sürdürülebilir şekilde büyüyoruz. Kuşadası gibi yerili ve yabancı turistin yoğun olduğu bölgelerde hizmet kalitesinin de yüksek olması gerekiyor. Kırçiçeği'nin gıda sektöründeki yüksek kalitesi artık Kuşadası'ilin da hizmetinde. Hem mutfağımızla hem de İmerhan ile Kuşadası, lezzete ve hizmete doyacak." 



MİSAFİRLERİNİ İFTAR VE SAHURDA AĞIRLIYOR 



Geleneksel tatların ustası Kırçiçeği, Türkiye genelindeki şubelerinde 11 aynı sultanı Ramazan'da misafirlerini hem iftar hem de sahurda ağırlıyor. İftarın ve sahurun vazgeçilmezi çorbalar, sıcak puf pidelerle servis edilecek. Adana'dan Beyti'ye, patlıcanlıdan yoğurtluya çeşit çeşit kebaplar, dürümler, şişler, ızgaralar, kiremitte köfteler ve dönerlerle donatılan Kırçiçeği ramazan sofraları, lezzette sınır tanımayacak. Kırçiçeği'nin efsanevi kıymalı, otlu peynirli, mantarlı, sucuklu, pastırmalı, yumurtalı, kuşbaşılı çıtır pideleri ise misafirlerin seçimleri arasında yer alacak. Kırçiçeği ayrıca ramazan sofrasını tatlılar ile de süsleyecek. Fırın Sütlaç, Künefe, Dondurmalı İrmik Helvası ve Kabak Tatlısı, Kırçiçeği'nin favorileri arasında yer alıyor. 


Aydın Hedef Gazetesi



Haber Ege Telgraf gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;


 

Lezzet yolculuğuna 1985'te İzmir'den başlayan ve 800 çalışanıyla günde 10 bin kişiyi ağırlayan Kırçiçeği, yaz sezonunda hem yeni lezzetlerin adresi olmaya hem de yeni yatırımlara imza atmaya devam etti. Sezona emin adımlarla giren Kırçiçeği'nin yeni şubesi, turizmin başladığı kent Kuşadası'nda hizmete girdi. 


Turizm yatırımlarını da sürdüren Kırçiçeği, yeni şubeyle birlikte aynı zamanda 35 yataklı Kuşadası îmerhan Oteli de hizmete açtı. Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad Ipbaş, "Türk turizmi denilince ilk akla gelen Kuşadası'nda olmaktan dolayı heyecanımız büyük. Yeni şubemizle birlikte 35 yataklı otelimiz de hizmete giriyor. Kusursuz lezzetleri sunarken, otel yatırımımızla da misafirlerimize Kırçiçeği kalitesini yaşatacak olmaktan gururluyuz. Kuşadası gibi yerli-yabancı turistin yoğun olduğu bölgelerde hizmet kalitesinin de yüksek olması gerekiyor. Kırçiçeği'nin gıda sektöründeki yüksek kalitesi artık Kuşadası'nın da hizmetinde. Hem mutfağımızla hem de îmerhan ile Kuşadası lezzete ve hizmete doyacak" dedi. 




Ege Telgraf



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İzmir'de 1985 salında kurulan ve restoranlarında 800 çalışanıyla günde 10 bin kişiyi ağırlayan Kırçiçeği, ülkenin önde gelen turizm merkezlerinden Kuşadası'nda yeni bir şube ve 35 yataklı Kuşadası İmerhan Oteli'ni hizmete açtı. Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, "Türk turizmi denilince ilk akla gelen Kuşadası'nda olmaktan dolayı heyecammız büyük. Yeni şubemizle birlikte 35 yataklı otelimiz de hizmete giriyor. Kusursuz lezzetleri sunarken, otel yatırımızla da misafirlerimize Kırçiçeği kalitesini yaşatacak olmaktan gururluyuz" dedi. 


Kırçiçeği'nin Türk turizminin vitrini olan kentlerdeki şubeleriyle yüksek bir tecrübeye sahip olduğunu ifade eden İpbaş, "İnsanların ruhunu doyurmak ve benzersiz deneyimler sunmak için tasarlanmış ürün ve hizmetlerimizle, gıda sektöründe sürdürülebilir şekilde büyümeyi sürdürüyoruz. Kuşadası gibi yerli-yabancı turistin yoğun olduğu bölgelerde hizmet kalitesinin de yüksek olması gerekiyor. Kırçiçeği'nin gıda sektöründeki yüksek kalitesi artık Kuşadası'nın da hizmetinde. Hem mutfağımızla hem de İmerhan Oteli ile Kuşadası lezzete ve hizmete doyacak" diyekonuştu. 


Dünya